Mr Data Business School | Mr Data Consulting | Mr Data E-Learning | XADAT.NL

Wework Amsterdam – Super User SAP Transport

Dienstverband

(Fulltime 38u)
Wil jij graag de brug zijn tussen IT en de business en nieuwe oplossingen en ideeën aandragen? Als Superuser Transport ben je de spil tussen de organisatie en onze IT-programma’s. Omdat Action sterk groeit is er veel ruimte voor professionalisering en eigen inbreng, wat veel kansen met zich meebrengt.

wework amsterdam
wework amsterdam
Dagelijkse Activiteiten

Binnen de rol van Superuser Transport ben je continu opzoek naar verbetering van onze processen rondom transport. Hierbij kun je denken aan het (door)ontwikkelen van huidige processen in programma’s als Ortec, SAP en Trimble, maar ook het opzetten van nieuwe processen. Collega’s (van dispatcher tot manager) kunnen bij jou terecht voor vragen en advies binnen deze processen. Door het uitvoeren van testen en het begeleiden van implementaties zorg je voor continue verbetering. Je zet wijzigingen om in heldere werkinstructies met als doel een uniforme werkwijze te creëren en te behouden voor alle transport binnen Action, zowel nationaal als internationaal.

De combinatie van verbetering en uitbreiding van systemen en processen maakt dat je in deze functie aan veel projecten tegelijk deelneemt. Daardoor ben je op de hoogte van alle veranderingen en verbeteringen rondom Transport processen. Ondersteuning bij de inrichting van nieuwe distributiecentra en het trainen en begeleiden van collega’s in het buitenland behoort tot jouw takenpakket. Hiervoor ga je periodiek naar het buitenland om distributiecentra te bezoeken of te helpen met de opstart. Je bent in deze functie onderdeel van het Proces Managementteam en rapporteert aan de Proces Owner.

Wie ben jij

Als Super User Transport ben je veel in contact met alle lagen binnen transport waarbij jouw sterke communicatieve vaardigheden goed van pas komen. Je bent stressbestendig en weet de juiste prioriteiten te stellen. Daarbij vindt je het leuk om bezig te zijn met vraagstukken binnen transport in relatie tot TMS/WMS of andere transport pakketten.

En verder: 

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met het gebruiken en verbeteren van ERP/ WMS / Transport pakketten (of: complexe IT oplossingen) in een logistieke omgeving;
 • Werkervaring in een logistieke omgeving is een pre;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Dit bieden wij jou

Werken bij Action brengt vele mogelijkheden met zich mee. Binnen onze internationale organisatie bieden we veel groeimogelijkheden. De razendsnelle ontwikkeling die Action doormaakt zorgt voor een dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen inbreng. In de rol van Super User Transport heb je direct impact op het succes van Action.

Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris o.b.v. een 38 urige werkweek;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • 15 % personeelskorting op je aankopen bij Action.

Persoonlijke groei
We openen elke week winkels in binnen en buitenland. De snelle groei maakt Action een succesvolle organisatie met een razendsnelle ontwikkeling en hierdoor is de verwachting dat de afdeling verder zal uitbreiden.
Daarnaast brengt de expansie van Action uitdagingen met zich mee qua processen en de opening van nieuwe distributiecentra. Je kunt met een ondernemende en proactieve instelling bijdragen aan de verdere professionalisering van onze Logistieke afdeling en je verder ontwikkelen binnen de logistiek.

.

Mis je skills ?

Day Course – Modulehandleiding Business Process Management & ERP Training v2.03.2018

Wework Amsterdam
SAP Basis – Wework Amsterdam

 

|Module 1 | 

 

SAP Basis Training 

for beginners

 

SAP ERP – Training / Enterprise Resource Planning 

 

2017-2019

 

Inhoudsopgave

 

 1. Over Mr Data Business School 3

Maatschappelijke doel 3

Dienstverlening Mr Data 3

Doelgroep Business School 3

 1. Locatie Mr Data 3

15 minuten lopen vanaf de Dam, Centrum Amsterdam. 4

15 minuten met metro vanaf  Amsterdam Zuid 4

Lunchfaciliteiten 4

 1. Big 7 Belangrijkste technologieën richting 2025 volgen ING Bank 5
 2. Big Data is het nieuwe Goud 7
 3. SAP Basis Leerdoelen 8

5.1 Planning 8

5.2 SAP Basis Beoordelingsformulier 10

5.3 SAP Basis Didactische werkvorm, opzet en competenties 11

5.4 Literatuur 11

5.5. Verplichte literatuur 11

5.6. Benodigde materiaal 13

 1. Alternatieve SAP Basis Training Studie overzicht 15

M1: SAP Basic ERP for beginners 15

M2: Performance Management 15

M3: Business Intelligence Tools 15

M4: Data Warehousing 15

M5: Business Intelligence Strategy 15

M6: Become Business Analyst 15

M7: Data Visualization 15

M8: Business Intelligence Competency Center 15

M9: Scrum Methodology 15

M10: SEO / SEA Web  Analytics [nieuw] 15

M11: Internet of Things  [nieuw] 15

M12: Big Data & Privacy [nieuw] 15

M13: Big Data & Recht [nieuw] 15

M12: Sollicitatie training naar werk. 15

 1. Omscholing naar BI Consultant Level 2 16
 2. Waarom Mr Data Quality & Software / Education Partners 17
 3. Algemene voorwaarden 19

 

1. Over Mr Data Business School

 

Mr Data Business School. Mix van klassikaal en digitaal onderwijs, ook wel Software as a Service en Computerservice.  Mr Data zorgt dat jij overal toegang hebt tot onze state of the art e-learning omgeving. Blended learning, hét antwoord in het onderwijs van vandaag de dag. Deze Private IT Business School biedt u  verschillende modules, studievormen opleidingstrajecten, klasikale trainingen, klasikale trainingen begeleiding, omscholingscursussen en advisering voor volwassenen op het gebied van Big Data.

 

Maatschappelijke doel

 

Het maatschappelijke doel van Mr. Data Amsterdam  is om mensen vanuit een kansarme positie in een kansrijke positie te helpen, in samenwerking met gemeentes, overheden, werknemersbelangen organisaties en ondernemingsraden. Mr. Data Amsterdam heeft als doel om eind 2020, nummer 1, grootste private Business School te zijn van europa op het gebied van Big Data.  Versnel uw carrière met deze omscholing naar ict /BI Consultant en schrijf je in voor onze opleiding.

 

Dienstverlening Mr Data 

 1. Business School
 2. Big Data Consulting
 3. SEO Service

 

Doelgroep Business School

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van Big Data Analytics. Wij geven verschillende opleidingen en cursussen in SAP, Big Data en Business Intelligence. Zo bieden wij verschillende modules aan op onze Business School in verschillende studievormen en verlenen onze consultants hun expertise bij strategische vraagstukken.

 

2. Locatie Mr Data 

 

Mr Data is gevestigd in gebouw Metropool aan de Weesperstraat 61-105 te Amsterdam. Mr. Data Business School. Mix van klassikaal en digitaal onderwijs, ook wel Software as a Service en Computerservice. Mr. Data zorgt dat jij overal toegang hebt tot onze state of the art e-learning omgeving. Deze Private IT Business School biedt u verschillende modules, studievormen opleidingstrajecten, klassikale trainingen, klassikale trainingen begeleiding, omscholingscursussen en advisering voor volwassenen op het gebied van Big Data. Bedrijvenverzamelgebouw Metropool is verspreid over vijf verdiepingen en voelt erg modern aan. Onze locatie is zeer gemakkelijk te bereiken met het ov (metrostations Waterlooplein en Weesperstraat). 

 

  

15 minuten lopen vanaf de Dam, Centrum Amsterdam.

Vanaf hier is het een kleine 15 -minuten lopen richting Waterlooplein. 

 

15 minuten met metro vanaf  Amsterdam Zuid

Neem vanaf luchthaven Schiphol de trein naar Amsterdam Zuid (treinen richting Weesp, Utrecht Centraal, Amersfoort Schothorst, Almere Oostvaarders of

 

Lunchfaciliteiten

Alle studenten die gebruik maken van de “Day Course” kunnen middels haar Learning Credits gratis gebruikmaken van de Lunch faciliteiten bij Hotel Zoku.

 

3. Big 7 Belangrijkste technologieën richting 2025 volgen ING Bank

 

‘Volgens ceo Ralph Hamers van ING komt de grootste dreiging van Amazon en niet van start-ups uit de fintech-hoek, zo meldt het FD. “Als die grote platforms kiezen voor de bankenwereld, kunnen ze enorm veel doen. Ze kunnen alles kopen, ze hebben zulke grote reserves. Het zou me niets verbazen als het een keer gaat gebeuren”, aldus Hamers.In de ontwikkeling rondom de omgang en het toegankelijk maken van data, dat gepaard gaat met de PSD2 regelgevingen, gaat de angst bij banken steeds meer leven. 

 

Waar de banken voorheen de grootste dreiging zagen in de fintech en insurtech start-ups, wordt er nu vooral gekeken naar grote techplatforms zoals Google, Apple en Amazon.Groot gevaarVooral dat laatste platform brengt volgens Hamers het grootste gevaar met zich mee. Zo zei hij volgens het FD tijdens het fintech-congres Money 20/20 in Las Vegas: “Amazon toont de meeste durf en gaat buiten zijn eigen paden, met aanpalende diensten. Maar we moeten zeker niet alleen naar het Westen kijken. 

In China hebben techplatforms Alibaba en TenCent al een bankvergunning en ze leveren ook alle bankdiensten.”Volgens Hamers is geen enkele fintech er in geslaagd een bedreiging te vormen voor banken, al prijst hij wel de betaaldienst Adyen. Wat betreft de toekomstvisie van ING geeft Hamers aan dat ING zich volgens hem kan onderscheiden door bankdiensten, zoals betaaldiensten, aan te bieden via platforms zoals Amazon en Google. Daarnaast richt hij zijn strategische pijlen ook op het ontwikkelen van een open platform waarop andere bedrijven diensten kunnen aanbieden.Open platformMensen zijn volgens Hamers niet graag bezig met bankzaken, hijzelf meegerekend. Een nieuw open platform waarop van allerlei diensten kunnen worden aangeboden is volgens hem de toekomst. Het extra verkeer op een dergelijk platform heeft de potentie om vervolgens extra werk op te leveren voor de bank. Als eigenaar van het platform staat ING ook open voor het delen van de omzet met andere aanbieders die van het platform gebruik maken.Wat is het tijdspad? Eind 2020 moet één ING-platform in de visie van Hamers’

 

4. Big Data is het nieuwe Goud 

 

Steeds meer bedrijven nemen operationele, tactische en strategische beslissingen op basis van data, ofwel “data-driven decision making”. De hoeveelheid beschikbare data groeit explosief. Vragen waarmee organisaties worstelen zijn: Wat moeten wij hiermee? Wat is voor ons relevant?

 

In 3 sessies duiken we in de wereld van Business Process Management & ERP Training. In deze module gaan we praktijkgericht aan de slag door een praktijksituatie te kiezen waarop deelnemers de theorie zelfstandig kunnen toepassen. Elke module wordt afgesloten met een “toets-moment”. Bij de Day Course is dit een presentatie. Daarnaast bieden wij ook een traject aan: omscholen naar ict. Meer informatie bezoek onze website.  

 

Het implementeren van een ERP-pakket vereist een grote inspanning van uw organisatie en een optimale samenwerking met de betrokken leverancier(s) en system integrators. In de praktijk blijkt dat het succes van ERP-software nauw samenhangt met een goede afstemming van het gekozen pakket op de eigen specifieke wensen. De oorzaken voor het falen van ERP-implementaties liggen vaak in een gebrekkig projectmanagement, communicatiestoornissen, onbekendheid met de complexiteit van ERP en het ontbreken van doelstellingen.

5. SAP Basis Leerdoelen 

 

5.1 Planning

 

In deze cursus gaan de auteurs in op de specifieke karakteristieken van SAP ERP-pakketten en op de juiste keuze voor uw organisatie. Vervolgens krijgt u inzicht in de prestatieverbetering die u met behulp van een optimale implementatie van een integraal pakket kunt bereiken. De auteurs verschaffen u helderheid in die aspecten die het succes bepalen tijdens het vaak omvangrijke implementatietraject en ook in wat de faalfactoren zijn.

Sessie I

— SAP Enterprise Resource Planning: introductie

— Optimalisatie van bedrijfsprocessen via de selectie en implementatie van een ERP-pakket

— Verschillende types ERP-pakketten

— Positionering van enkele belangrijke spelers op de markt van ERP-pakketten

Sessie 2

— SAP ERP Software selection

— Randvoorwaarden voor een succesvol selectieproject

— Projectorganisatie

— Vaststellen van de shortlist van standaard ERP-pakketten

— Uitvoeren van de pakketselectie

— Doorlooptijd van een selectieproject

Sessie 3

— SAP Implementatie van een ERP-pakket

— Functioneel ontwerp

— Fases in een implementatieproject

— Bemanning van een selectie- of implementatieproject

— Eindtoets

— Groepsproject

Inbegrepen

— Studie materiaal

— Onbeperkt koffie / thee

— Lunch op de Weesperstraat 61-105

 

De module Business Process & Database Management staat in het teken van begrijpen van bedrijfsprocessen in relatie met ERP database systemen.  De volgende functionele werkgebieden worden behandeld: 

 

  1. SAP Basis kennis
 • SAP Business Suite Components
 • OLTP / OLAP
 • SAP Architecture
 • SAP Phases
 • SAP Developer vs Configurer
  1. Problemen bij beheer van database gegevensbronnen zoals:
 • Data Redundancy 
 • Data inconsistentie
 • Programma Data-afhankelijkheid 
 • Onvoldoende beveiliging van informatiesystemen 
  1. Belangrijkste business data in relatie met business processen :  
   • Sales data  
   • Financieel data
   • HR Data  
  2. Belangrijkste ondernemingsbrede informatiesystemen 
   • ERP – Enterprise Resource Planning
   • CRM – Customer Relationship Management 
 • Software As a Service
 • Belangrijkste mogelijkheden van een database

5.2 SAP Basis Beoordelingsformulier 

 

Voor de beoordeling wordt het volgende beoordelingsformulier gehanteerd.

 

Beoordelingsformulier
Datum:
Student:
Omschrijving criterium Max. 

Score

Score Opmerkingen
Niveau en mate van theoretische 

onderbouwing

4    
Analyse en toepassing van theorie 3  
Op concrete (praktijk)situatie
Kwaliteit conclusies
Algehele verzorging/opbouw, stijl/spelling, leesbaarheid en bronvermelding 
2
1
   
Presentatie  10 (100%)    
   
   

 

5.3 SAP Basis Didactische werkvorm, opzet en competenties

 

De module wordt in drie (online) sessies van 3,5 uur aangeboden. 

 

Elke bijeenkomst bestaat uit een introducerend hoorcollege over de kernproblematiek van het onderwerp dat die keer centraal staat. De meeste colleges eindigen met een ‘topic’ over Processing & Database Management, waarbij een specifiek onderwerp verder wordt uitgediept. Colleges zijn interactief; van de deelnemers verwachten wij dat zij actief meedoen en hun kennis delen met betrekking tot ervaringen met Processing & Database Management  in hun eigen werkomgeving. 

 

5.4 Literatuur

 

De module Processing & Database Management  gebruikt state-of-the-art studiemateriaal. Dit materiaal is voornamelijk in het Engels geschreven. Het studiemateriaal is afkomstig van de volgende uitgevers: 

 

 • Pearson British multinational publishing Computing & IT textbooks. 
 • MK, Morgan Kaufmann textbooks Leading computer science education, en 
 • O’Reilly Media – Technology and business training American media 
 • McGraw-Hill Education (MHE) American learning science company

 

Voor elke bijeenkomst en college delen zijn presentaties te downloaden via mrdata.learningstone.com. Hier zijn ook de extra artikelen te vinden en verwijzingen naar internetsites, zoals Youtube. Deze stukken zijn allemaal verplichte literatuur.

 

5.5. Verplichte literatuur

 

 • Data Selection (PDF files)

Voor deze module is er een selectie gemaakt van verschillende boeken, alle relevante informatie kunt u downloaden via mrdata.learningstone.com.

 

Activiteitenrooster
Module naam: Business Processing & ERP training
Module code: ERP – L1
Jaar:  2016-2019
Studiefase:  Level 1

 

Inleiding 

 

Het activiteitenschema bevat de volgende onderdelen:

 • De geplande activiteiten op dag niveau
 • Het benodigde materiaal en, waar van toepassing, verwijzingen naar materiaal

 

5.6. Benodigde materiaal

 

Boeken Subject Plan Do Check Act
Leermateriaal
BIS Bedrijfsinformatiesystemen (ISBN: 9789043032018) 
SAP Basis Sams Teach Yourself SAP in Hours 24 Enterprise Resource Systems
INDB Inleiding Databases 
Ondersteunend voor opdrachten en casus
Session 1
BreakBreak
  • History of SAP
 • SAP Business Suite Components 
  • SAP Industry Solutions
 • SAP Architecture
  • Term Client
 • OLTP
 • OLAP
 • EDI
 • SAP NetWeaver
 • SAP Business Scenarios
Session 2

Break

  • Implementing SAP
  • Power Users
  • SAP Project Life cycle
  • Logging On / SAP GUI
  • Figure 10.3
  • System
  • User Profile
  • Set Data
  • SAP Trees
  • Check Boxes
  • SAP Table Control
  • SAP Security Process
 • SAP Roles
 • Figure 12.6
 • Changing a Sales Order
 • Managing Accounts
 • Posting Business Transactions
 • Display a goods movement
Session 3

203-303

Break

 • Reporting Tools
 • ABAP Listing Processing
 • Ad Hoc Queries
 • SAP Information System report
 • Figure 13.4 
 • InfoSets

6. SAP Phases 

Phase 1: Project Preparation

Phase 2: Business Blueprint

Phase 3: Realization

Phase 4: Final Preparation

Phase 5: Go-Live and Support

Phase 6: Run

Project Aspects 

 

www.mrdata.learningstone.com: de meest recente studiemateriaal wordt bijgehouden op blackboard. Updates kunnen worden aangekondigd tijdens hoor- of werkcolleges. Kijk regelmatig naar blackboard!

 

De hoor- en werkcolleges zijn in het Nederlands. Het materiaal is grotendeels in het Engels, hierom zijn de inhoudelijke activiteiten deels in het Engels.

6. Alternatieve SAP Basis Training Studie overzicht

 

Elke 365 dagen analyseren wij onze bestaande onderwijsaanbod, indien nodig vullen wij dat aan. Onze opleiding tot BI consultant bestaat uit 8 modules van 40 uur. Middels flexibele docenten uit de praktijk gaan wij onze kennis overdragen. 

M1: SAP Basic ERP for beginners 

M2: Performance Management 

M3: Business Intelligence Tools 

M4: Data Warehousing 

M5: Business Intelligence Strategy 

M6: Become Business Analyst 

M7: Data Visualization 

M8: Business Intelligence Competency Center

M9: Scrum Methodology 

M10: SEO / SEA Web  Analytics [nieuw]

M11: Internet of Things  [nieuw]

M12: Big Data & Privacy [nieuw]

M13: Big Data & Recht [nieuw]

M12: Sollicitatie training naar werk. 

 

7. Omscholing naar BI Consultant Level 2

 

7.1 Korte beschrijving

Versnel je carrière met Mr. Data Amsterdam omscholing naar ict / BI Consultant. In 50 intensieve dagen + 1000 stage uren bij Mr Data.  Leer de beginselen van ERP/ SAP systemen, Business Intelligence en Web Analytics. Je gaat hard aan de slag met zowel studiemateriaal, relevante praktijkcases en de nieuwste software producten.

7.2 Waarom Mr. Data? 

 1. MacBook Air in bruikleen. Bij Mr. Data – Business School faciliteren wij jou met een MacBook Air tijdens je studie periode. Door de compactheid en zijn gewicht neem je deze laptop makkelijk met je mee. Groot pluspunt van MacBook Air is ook de batterijduur, die bij normaal gebruik richting de 12 uur gaat. Om die tijd goed te benutten zit er een SSD in, zodat al je programma’s binnen een paar seconden opstarten. 

7.3. Mix van klassikaal en digitaal onderwijs. Mr. Data zorgt dat jij overal toegang hebt tot onze state of the art e-learning omgeving. Blended learning, hét antwoord in het onderwijs van vandaag de dag. Het kan gedefinieerd worden als een mengvorm van face-to-face onderwijs en online leren (e Learning). Jij kunt zelf kiezen waar je wilt leren (op school, thuis of ergens anders) en wanneer jij wilt leren (onder schooltijd, ’s avonds of in het weekend). 

7.4 Toegang tot Lynda.com. Dit netwerk is onderdeel van ‘s werelds grootste netwerkorganisatie Linkedin en behoort tot een zeer belangrijk online leerplatform. Je kunt overal online leren, je hoeft je niet te verplaatsen en je leert wanneer het je uit komt.

7.5 Toegang tot Online Video Conferencing Service (ZOOM).
Mr. Data Amsterdam loopt voorop op het gebied van cloud video learning via Zoom. Zoom is een cloud videoconferencing systeem en verenigd eenvoudig online vergaderingen, groep messaging en een software-defined conferentieruimte oplossing in een eenvoudig te gebruiken platform. Deze software biedt de beste video, audio en wireless-screen sharing ervaring in Windows, Mac, Linux en Android systemen. 

 

7.6. Toegang tot SpeechSchool.tv
Onze partner Speechschool zorgt ervoor dat u uw skills op het gebied van de Engelse taal en public speaker (speeches geven) verbeterd. Beheersing, uitspraak, grammaticaal, maar ook het vertrouwen opbouwen om te presenteren. Daarnaast is het één van de beste scholen op het gebied van online speech training. 

 

7. Waarom Mr Data Quality & Software / Education Partners

 • Pearson British multinational publishing Computing
 • MK, Morgan Kaufmann textbooks 
 • O’Reilly Media – Technology and business training 
 • McGraw-Hill Education (MHE) American learning science company
 • Sap Press – A global software company 
 • Google Analytics – a product (Google’s own) 
 • Google Adwords – an advertising service by Google
 • WordPress – an online, open source website creation tool 
 1. Waarom Mr Data het verschil maakt

 

10. Algemene voorwaarden

 

Mr. Data onderdeel van XADAT.NL maakt gebruik van de ICT~Office voorwaarden. De ICT-Office voorwaarden zijn op 14 januari 2009 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Midden-Nederland onder nummer 30174840. Deze voorwaarden bestaan uit één algemene basismodule en zestien afzonderlijke, specifieke modules. De module ‘Algemeen’ bevat juridische onderwerpen die op iedere transactie van toepassing zijn, zoals betalingsafspraken. In de specifieke modules zijn één of meer producten of diensten uitgewerkt. Alle modules zijn bij onze producten of diensten van toepassing. 

 

De module ‘Algemeen’ bevat juridische onderwerpen die op iedere transactie van toepassing zijn, zoals betalingsafspraken. In de specifieke modules zijn één of meer producten of diensten uitgewerkt. Alle modules zijn bij onze producten of diensten van toepassing. Module 1 Licentie voor programmatuur Module 2 Ontwikkeling van programmatuur Module 3 Onderhoud van programmatuur Module 4 Application Service Provision, Software as a Service en Computerservice Module 5 Ontwikkeling en onderhoud van een website Module 6 Webhosting Module 7 Detacheringsdiensten Module 8 Opleidingen en trainingen Module 9 Advisering, consultancy en projectmanagement Module 10 Overige diensten Module 11 Verkoop van IT-, telecommunicatie- en kantoorapparatuur en andere zaken Module 12 Verhuur van IT-, telecommunicatie- en kantoorapparatuur Module 13 Onderhoud van IT-, telecommunicatie- en kantoorapparatuur Module 14 Toegang tot internet Module 15 Telecommunicatiediensten Module 16 Financiering en leasing van ICT

 

Kennis namen Algemene Voorwaarden 

Via de volgende wijze kunt u kennis nemen van onze algemene voorwaarden: 

 1. Ter hand (art. 6:234 lid 1 sub a BW); 
 2. Ter inzage op kantoor Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam (art. 6:234 lid 1 sub b BW); 
 3. Elektronisch via http://xadat.nl/wp-content/uploads/2015/11/Algemene-Voorwaarden-ICT-Office-Nederland-XADAT.NL-2017.pdf d. Elektronisch via: http://xadat.nl/terms-and-conditions/ (art. 6:234 lid 1 sub c BW). 

 

Adres: Weesperstraat 61-105

1018 VN Amsterdam

 

Email: info@mr-data.nl 

 

Print Friendly, PDF & Email
User Avatar

Tanvir