Mr Data Business School | Mr Data Consulting | Mr Data E-Learning | XADAT.NL

Wat is een SAP-consultant? Een SAP-consultant is een adviseur op het gebied van SAP-bedrijfssoftware. SAP (Systeme, Anwendungen und Produkte in der Datenverarbeitung) is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfssoftware-oplossingen. Hun belangrijkste product is SAP ERP (Enterprise Resource Planning), een geïntegreerd besturings- en informatiesysteem waarmee bedrijfsmatige processen kunnen worden beheerd en vastgelegd. De processen in SAP-ERP zijn ondergebracht in modules. Bovendien wordt alle informatie op een hiërarchische manier vastgelegd, waardoor ook zeer grote organisaties het overzichtelijk kunnen houden dankzij de indeling in divisies, vestigingen, etc. SAP-ERP, of eigenlijk mySAP ERP, bestaat uit vele modules, waarvan de vier belangrijkste zijn ondergebracht in de Enterprise Core Component (ECC): mySAP ERP Financials (voorheen bekend als FI/CO: Financials and Controlling) mySAP ERP Human Capital Management mySAP ERP Operations mySAP ERP Corporate Services Als aanvulling op deze kernelementen… More

Wat is een SAP-consultant?
Een SAP-consultant is een adviseur op het gebied van SAP-bedrijfssoftware. SAP (Systeme, Anwendungen und Produkte in der Datenverarbeitung) is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfssoftware-oplossingen. Hun belangrijkste product is SAP ERP (Enterprise Resource Planning), een geïntegreerd besturings- en informatiesysteem waarmee bedrijfsmatige processen kunnen worden beheerd en vastgelegd.

De processen in SAP-ERP zijn ondergebracht in modules. Bovendien wordt alle informatie op een hiërarchische manier vastgelegd, waardoor ook zeer grote organisaties het overzichtelijk kunnen houden dankzij de indeling in divisies, vestigingen, etc.

SAP-ERP, of eigenlijk mySAP ERP, bestaat uit vele modules, waarvan de vier belangrijkste zijn ondergebracht in de Enterprise Core Component (ECC):

mySAP ERP Financials (voorheen bekend als FI/CO: Financials and Controlling)
mySAP ERP Human Capital Management
mySAP ERP Operations
mySAP ERP Corporate Services
Als aanvulling op deze kernelementen… More

Contact Mr Data Business School (XADAT.NL university)


Personal Counseling (5%)

xadat.nl Weesperstraat 63

business-ideas-to-start-from-home-during-covid-19
https://metropoolgebouw.nl/business-ideas-to-start-from-home-during-covid-19
Level 2 (Classroom)


WW Metropool b.v. metropool gebouw

Contact us
Metropool building
​Weesperstraat 61-105
1018 VN Amsterdam
The Netherlands

​Info@mr-data.nl
www.mr-data.nl
+3185 301 0579

https://www.yelp.com/biz/mr-data-business-school-amsterdam
XADAT.NL University Campus Metropool

Print Friendly, PDF & Email