Mr Data Business School | Mr Data Consulting | Mr Data E-Learning | XADAT.NL

sap basis training

Start met sap basis training
De training SAP voor beginners geeft u een geweldig inzicht in de essentie van SAP. In twee dagen leert u de belangrijkste functionaliteiten van het SAP ERP systeem. De training geeft u tal van handige trucs en shortcuts om snel door te dringen tot de kern van de zaak.

SAP is uitgegroeid tot een van de grootste softwarepartners van het Nederlandse bedrijfsleven. Niet alleen veel grote bedrijven gebruiken SAP, ook steeds meer MKB ondernemingen werken ermee. Elke ambitieuze financial moet kennis in huis hebben van SAP.

In twee dagen een geweldig inzicht in SAP
De basistraining SAP voor beginners start met een uitleg over de achtergrond en werking van SAP (op een ‘need-to-know’-basis).
Wilt u in twee dagen een geweldig inzicht in SAP krijgen, maken en tal van handige trucs en shortcuts ontdekken? Schrijf dan vandaag nog in.

SAP Basis Training
Veel grote bedrijven en organisaties maken tegenwoordig gebruik van informatiesystemen en databases die ze koppelen aan hun bedrijfsprocessen, denk aan de inkoop, bevoorrading, opslag, verkoop en facturatie. SAP is zo’n systeem, het staat voor Systemen, Applicaties en Producten in gegevensverwerking. De cursus SAP is met name voor medewerkers op het gebied van administratie en logistiek, die werken met dit systeem een handige en nuttige cursus.

Inhoud SAP Basis training
U leert in deze praktijkgerichte cursus aan de hand van klassikale training en achter uw computer, met name door te doen! De volgende onderdelen staan op het cursusprogramma:
SAP en ERP; wat is het en hoe zijn ze opgebouwd?
Navigeren en inloggen in SAP
Werken in SAP; verwerken van een inkooporder, verkooporder en een betaling

Relevantie SAP Basis Training
De cursus SAP is speciaal ontwikkeld voor mensen die inzicht willen krijgen in dit systeem en die vaardigheden willen opdoen om er mee te kunnen werken.

Over Mister Big Data university
Mister Big Data University biedt u opleidingen, trainingen, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van uw performance en die van collega’s in uw onderneming. Wij zijn experts in Analyzing Data Analytics Technology.
Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van Big Data Analytics. Samen met gecertificeerde data analytics experts uit de praktijk geven wij verschillende opleidingen en cursussen in Business Intelligence trainingen. Zo bieden wij verschillende modules aan op onze Big Data University in verschillende studievormen en verlenen onze consultants hun expertise bij strategische vraagstukken.

Praktijkrelevant opleiden SAP Basis Training
Voor ons is het belangrijk dat wat u bij ons leert, relevant is voor de werkzaamheden die u in uw onderneming uitvoert. Omdat onze opleiders de IT-praktijk uit ervaring goed kennen en ook in hun huidige rol op regelmatige basis IT-projecten voor XADAT uitvoeren, snappen we goed wat voor u speelt. Met uw praktijkcases kunt u bij ons terecht.

Boven verwachting
Om boven verwachting te kunnen presteren, willen we een goed beeld hebben van wat u van ons verwacht. Daarom besteden we vooraf aandacht aan het peilen van de wensen waarmee u naar ons bent toegekomen.
We streven er naar deze verwachtingen te overtreffen. Daarom houden we steeds in de gaten of u tevreden bent, sturen waar nodig bij en bespreken na afloop met u of wij uw verwachting inderdaad hebben overtroffen. Uw commentaar dient als input om het de volgende keer nóg beter te doen.

Focus:
sap cursus logistiek, cursus sap finance, sap cursus amsterdam, hoe werkt sap programma, opleiding sap specialist, sap basis training, sap systeem uitleg, sap training

Print Friendly, PDF & Email
User Avatar

Tanvir