Mr Data Business School | Mr Data Consulting | Mr Data E-Learning | XADAT.NL

Power bi cursus gratis, power bi training Nederland, Power BI cursus eindhoven, Power Bi training online free, handleiding Power BI, cursus power bi desktop, Power BI certification , power bi cursus rotterdam,

Power bi Cursus | Inhouse | Klahttps://metropoolgebouw.nl/power-bi-certification-course-big-data-amsterdam-rotterdam-utrecht-eindhoven-brussel-antwerpen/ssikaal | Prive | Business Intelligence Training

Microsoft Excel bevat diverse BI-mogelijkheden, waarmee je op eenvoudige wijze op … In deze praktijkgerichte 2-daagse cursus Power BI leer je o.a. een koppeling maken op . Power BI cursus

Power bi cursus gratis, power bi training Nederland, Power BI cursus eindhoven, Power Bi training online free, handleiding Power BI, cursus power bi desktop, Power BI certification , power bi cursus rotterdam. Bel Mr Data Amsterdam.

Power bi cursus gratis, power bi training Nederland, Power BI cursus eindhoven, Power Bi training online free, handleiding Power BI, cursus power bi desktop, Power BI certification , power bi cursus rotterdam,
Power bi cursus gratis,
power bi training Nederland,
Power BI cursus eindhoven,
Power Bi training online free,
handleiding Power BI,
cursus power bi desktop,
Power BI certification ,
power bi cursus rotterdam,

Power BI bestaat uit een verzameling softwareservices, apps en connectors die samenwerken om uw niet-gerelateerde gegevensbronnen om te zetten in coherente, visueel aantrekkelijke en interactieve inzichten. Of uw gegevens nu bestaan uit een eenvoudig Excel-spreadsheet of een verzameling van cloudgebaseerde en on-premises hybride datawarehouses, met Power BI kunt u eenvoudig verbinding maken met uw gegevensbronnen, visualiseren (of ontdekken) wat belangrijk is en dat delen met wie u maar wilt.

diagram met invoerbronnen voor Power BI

Power bi Cursus | Inhouse | Klassikaal | Prive | Business Intelligence Training

Power BI kan snel en eenvoudig zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld snel inzichten maken op basis van een Excel-spreadsheet of een lokale database. Maar Power BI is ook een robuust en geavanceerd programma waarmee uitgebreide modellen en realtime analyses kunnen worden gemaakt en de mogelijkheid maatwerkontwikkeling biedt. Power BI kan dus fungeren als een persoonlijk hulpprogramma voor rapportage en visualisatie, maar ook als de analyse- en besluitvormingsmotor achter groepsprojecten, afdelingen en complete bedrijven.

De onderdelen van Power BI

Power BI bestaat uit de Windows-bureaubladtoepassing Power BI Desktop, een online SaaS-service (software als een dienst) met de naam de Power BI-service en Power BI -Mobiel -apps voor Windows-telefoons en -tablets en iOS- en Android-apparaten.

Power BI Desktop, service, mobile

Deze drie elementen, Desktop, de serviceen Mobiel, zijn ontworpen om op basis van de behoeften of de rol van de gebruik een zo efficiënt mogelijke manier te bieden om zakelijke inzichten te maken, te delen en te gebruiken.

Hoe Power BI aansluit bij uw rol

Hoe u Power BI gebruikt, is mogelijk afhankelijk van uw rol in een project of een team. Het is heel goed mogelijk dat andere personen, met andere rollen, Power BI op een andere manier gebruiken.

Het bijvoorbeeld mogelijk dat u voornamelijk de Power BI-service gebruikt, dat uw collega die alle cijfers in zakelijk rapporten verwerkt, intensief gebruikmaakt van Power BI Desktop (en de Desktop-rapporten naar de Power BI-service publiceert, die u vervolgens bekijkt). En weer een ander collega op de verkoopafdeling gebruikt mogelijk voornamelijk haar mobiele Power BI-app om haar verkoopquota in de gaten te houden en om informatie over nieuwe verkoopleads aan te boren.

Als u een ontwikkelaar bent, kunt u Power BI API’s gebruiken om gegevens naar gegevenssets te pushen of om dashboards en rapporten in te sluiten in uw eigen aangepaste toepassingen. Hebt u een idee voor een nieuwe visualisatie? Bouw de visualisatie zelf en deel deze met anderen.

Het is ook mogelijk dat u op verschillende momenten verschillende elementen van Power BIgebruikt, afhankelijk van wat u probeert te bereiken of wat uw rol voor een bepaald project of bepaalde taak.

Misschien houdt u de voorraadontwikkeling en de productievoortgang in de gaten via een realtime dashboard in de service en gebruikt u Power BI Desktop om rapporten met statistieken voor klantcontacten voor uw eigen team te maken. Hoe u Power BI gebruikt, is mogelijk afhankelijk van welke functie of service van Power BI het meest geschikt is voor uw situatie. Hoe dan ook, elk onderdeel van Power BI is beschikbaar voor u en dit is precies wat Power BI zo flexibel en interessant maakt.

Power bi Cursus | Inhouse | Klassikaal | Prive | Business Intelligence Training

De werkstroom in Power BI

Een veel voorkomende werkstroom in Power BI begint met het verbinding maken met gegevensbronnen en het bouwen van een rapport in Power BI Desktop. Dit rapport wordt vervolgens vanuit Desktop gepubliceerd in de Power BI-service, en gedeeld zodat gebruikers van de service en van de mobiele versie het rapport kunnen gebruiken (bekijken en acties in het rapport uitvoeren). Soms wilt u collega’s wellicht dezelfde machtigingen verlenen die u zelf hebt (creator-machtigingen), zodat ze de service ook kunnen gebruiken om rapporten te bewerken, dashboards te maken en hun werk te delen.

Het gebeurt niet altijd op deze manier, hoewel dit wel een van de meest voorkomende werkstromen is waarin duidelijk wordt hoe de drie hoofdonderdelen van Power BI elkaar aanvullen.

Maar wat moet u doen, als u niet klaar bent om uw inhoud te verplaatsen naar de cloud maar uw rapporten wilt beveiligen met een bedrijfsfirewall? Lees verder.

On-premises rapportage met Power BI Report Server

Maak, implementeer en beheer Power BI-, mobiele en gepagineerde rapporten on-premises met een reeks kant-en-klare hulpprogramma’s en services die worden geboden door Power BI Report Server.

diagram voor on-premises

Power BI Report Server is een oplossing die u implementeert achter de firewall. Vervolgens kunt u uw rapporten op verschillende manieren aanbieden aan de juiste gebruikers, zoals weergegeven in een webbrowser, op een mobiel apparaat of als een e-mailbericht. En omdat Power BI Report Server compatibel is met Power BI in de cloud, kunt u uw inhoud naar de cloud verplaatsen op het moment dat u er klaar voor bent.

In deze zelfstudie gebruikt u echte gegevens in de GitHub-service met Power BI en Power BI maakt automatisch dashboards en rapporten. U maakt verbinding met de opslagplaats voor openbare Power BI-inhoud (ook wel repo genoemd) en ziet de volgende informatie: hoeveel dragen bij aan de openbare Power BI-inhoud? Wie levert de meeste bijdragen? Op welke dag van de wek worden de meeste bijdragen geleverd? En antwoorden op andere vragen.

Het GitHub-rapport in Power BI

In deze zelfstudie voert u de volgende stappen uit:

 • Meld u aan voor een GitHub-account als u dat nog niet hebt
 • Meld u aan bij uw Power BI-account, of meld u aan voor een account als u dat nog niet hebt
 • De Power BI-service openen
 • De GitHub-app zoeken
 • De informatie voor de openbare GitHub-opslagplaats van Power BI invoeren
 • Het dashboard en rapport met GitHub-gegevens bekijken
 • De app verwijderen om resources te wissen

Als u zich niet hebt geregistreerd voor Power BI, kunt u zich hier aanmelden voor een gratis proefversie voordat u begint.

Power bi Cursus | Inhouse | Klassikaal | Prive | Business Intelligence Training

Vereisten

Voor het voltooien van deze zelfstudie hebt u een GitHub-account nodig, als u dit nog niet hebt.

Verbinding maken

 1. Aanmelden bij de Power BI-service (http://powerbi.com)).
 2. Selecteer in het linkernavigatievenster de optie Apps en vervolgens Apps downloaden.Power BI Apps downloaden
 3. Selecteer Apps, typ github in het zoekvak > Nu downloaden.Power BI GitHub downloaden
 4. Voer de naam in van de opslagplaats en de naam van de eigenaar van de opslagplaats. De URL voor deze opslagplaats is https://github.com/MicrosoftDocs/powerbi-docs, dus de Eigenaar van opslagplaats is MicrosoftDocs en de Opslagplaats is powerbi-docs.Naam Power BI GitHub-opslagplaats
 5. Voer de GitHub-referenties die u hebt gemaakt in. Power BI kan deze stap overslaan als u zich al hebt aangemeld bij GitHub in uw browser.
 6. Selecteer voor Verificatiemethode oAuth2Aanmelden.
 7. Volg de verificatie-instructies van Github. Geef Power BI toestemming voor de GitHub-gegevens.Power BI kan nu verbinding maken met GitHub en de gegevens. De gegevens worden eenmaal per dag vernieuwd.
 8. Nadat Power BI de gegevens heeft geïmporteerd, ziet u de nieuwe GitHub-tegel.Power BI GitHub-tegel
 9. Selecteer het algemene navigatiepictogram om de navigatie aan de linkerkant te minimaliseren, zodat u meer ruimte hebt.Pictogram voor globale navigatie
 10. Selecteer de GitHub-tegel bij stap 8.Het GitHub-dashboard wordt geopend. Dit zijn livegegevens, dus de waarden die u ziet, kunnen afwijken.Het GitHub-dashboard in Power BI

Power bi Cursus | Inhouse | Klassikaal | Prive | Business Intelligence Training

Een vraag stellen

 1. Plaats de cursor in het vak Stel een vraag over uw gegevens en selecteer pull-aanvragen.Power BI Een vraag stellen over uw gegevens
 2. Typ Per maand.Pull-aanvragen per maandPower BI maakt een staafdiagram met daarin het aantal pull-aanvragen per maand.
 3. Selecteer Q&A afsluiten.

Het GitHub-rapport weergeven

 1. In het GitHub-dashboard selecteert u de gecombineerde kolom- en lijngrafiek Pull-aanvragen per maand om het bijbehorende rapport te openen.Combinatiediagram met pull-aanvragen per maand
 2. Selecteer een gebruikersnaam in de grafiek Totaal aantal pull-aanvragen per gebruiker. U ziet, zoals in dit voorbeeld, dat ze gemiddeld meer uren hadden dan het totale gemiddelde voor maart.Markeringen in Power BI GitHub-rapporten
 3. Selecteer het tabblad Perforatiekaart om de volgende pagina in het rapport weer te geven.
 4. Perforatiekaart in Power BI GitHub-rapportenZo te zien is dinsdag om 15:00 uur het meest gangbare tijdstip en de meest gangbare dag van de week voor bevestigingen, wanneer mensen zich inchecken bij hun werk.

  Power bi Cursus | Inhouse | Klassikaal | Prive | Business Intelligence Training

Resources opschonen

Nu u de zelfstudie hebt voltooid, kunt u de GitHub-app verwijderen.

 1. Selecteer Apps in de linkernavigatiebalk.
 2. Beweeg de cursor boven de GitHub-tegel en selecteer de prullenbak Verwijderen.De GitHub-app verwijderen

Volgende stappen

In deze zelfstudie hebt u verbinding gemaakt met een openbare GitHub-opslagplaats en gegevens gedownload, die door Power BI naar een dashboard en rapport zijn geformatteerd. U hebt een aantal vragen over de gegevens beantwoord door het dashboard en rapport te verkennen. U kunt nu meer leren over verbinding maken met andere services zoals Salesforce, Microsoft Dynamics en Google Analytics.

 

Module

 

Power BI & SQL Server,

 

Business Intelligence Training 2017-2018Power bi Cursus | Inhouse | Klassikaal | Prive | Business Intelligence Training 

 

Inhoudsopgave



 1. Mr Data Amsterdam, Business School 3
 2. Learn MS Power BI 4

2.1 Waarom Power BI & SQL Server 4

2.2 Leerdoelen 4

2.3 Didactische werkvorm, opzet en competenties 5

2.4 Literatuur 5

2.5 Beoordelingsformulier 6

2.6 Studie overzicht 7

 1. Versnel je carrière met Mr. Data 8

3.1 Waarom Mr. Data? 8

3.2 Mr. Data maakt het verschil 10

3.3 Management Team 11

3.4 Onze maatschappelijke bijdrage 12

3.5 Welk Probleem lossen wij op met onze opleiding? 12

3.6 Praktijkrelevant Business School 13

 1. Faciliteiten 14
 2. Jobs voor BI-consultant 15
 3. Salaris BI Consultant 16
 4. Reviews Mr. Data Amsterdam? 17
 5. Contact 21

8.1 Customer Service 21

8.2 Founder Mr Data 21

Algemene voorwaarden 22

 




1. Mr Data Amsterdam, Business School

Mr. Data Amsterdam, Private IT Business School biedt u  verschillende modules, studievormen opleidingstrajecten, trainingen, begeleiding, omscholingscursussen en advisering voor volwassenen op het gebied van Big Data.

 

Maatschappelijke doel Power bi Cursus | Inhouse | Klassikaal | Prive | Business Intelligence Training 

Het maatschappelijke doel van Mr. Data Amsterdam  is om mensen vanuit een kansarme positie in een kansrijke positie te helpen, in samenwerking met gemeentes, overheden, werknemersbelangen organisaties en ondernemingsraden. Mr. Data Amsterdam heeft als doel om eind 2020, nummer 1, grootste private Business School te zijn van europa op het gebied van Big Data.  Versnel uw carrière met deze omscholing naar ict /BI Consultant en schrijf je in voor onze opleiding.

 

Dienstverlening Mr. Data Amsterdam

 1. Business School
 2. Big Data Consulting
 3. SEO Service

 

Doelgroep Business School

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van Big Data Analytics. Wij geven verschillende opleidingen en cursussen in SAP, Big Data en Business Intelligence. Zo bieden wij verschillende modules aan op onze Business School in verschillende studievormen en verlenen onze consultants hun expertise bij strategische vraagstukken.

 

Locatie

Op loopafstand van het centrum is Mr. Data Amsterdam gevestigd in gebouw Metropool aan de Weesperstraat 61. Deze ruime kantoorruimte is verspreid over vijf verdiepingen en voelt erg modern aan. Onze locatie is zeer gemakkelijk te bereiken met het ov (metrostations Waterlooplein en Weesperstraat).

 

2. Learn MS Power BI Power bi Cursus | Inhouse | Klassikaal | Prive | Business Intelligence Training 

Big data is het nieuwe goud! Steeds meer bedrijven nemen operationele, tactische en strategische beslissingen op basis van data, ofwel “DATA-DRIVEN DECISION MAKING.

 

Veel datavisualisaties uit de praktijk zijn echter slecht leesbaar en/of misleidend en slagen er niet in om de kwantitatieve boodschap effectief te communiceren. Het effectief vormgeven van datavisualisaties is een kunst, maar daarmee niet onmogelijk. Met behulp van eenvoudige principes en inzichten over de manier waarop mensen informatie verwerken, leert u datavisualisaties leesbaar, toegankelijk en begrijpelijk maken.

 

2.1 Waarom Power BI & SQL Server

Microsoft Power BI wordt door steeds meer mensen gebruikt als een volwaardige business intelligence oplossing op basis van Excel. Wie met Power Pivot in Excel heeft gewerkt, weet dat dit een heel krachtige omgeving is om data te analyseren. Met Power Pivot kun je veel meer data aan dan met alleen Excel, ben je in staat om gegevens uit verschillende SAP bronnen te combineren en kun je geavanceerde berekeningen toevoegen aan een model.

 

2.2 Leerdoelen

In 4 bijeenkomsten duiken we in de wereld van  Power BI & SQL Server Business Intelligence. In deze module gaan we praktijkgericht aan de slag door een praktijksituatie te kiezen waarop deelnemers de theorie zelfstandig kunnen toepassen.

 

Op basis van de informatie uit Databases kunnen managers betere beslissingen nemen. Om de juiste informatie uit het systeem te krijgen, is het belangrijk om inzicht te hebben Power BI & SQL Server

 

De module Power BI & SQL Server staat in het teken van begrijpen van business intelligence in relatie met Data Visualization tools.  De volgende 4 functionele werkgebieden worden behandeld:

 

  1. Problemen bij beheer van database gegevensbronnen zoals:

 

 • Data Redundancy
 • Data inconsistentie
 • Programma Data-afhankelijkheid
 • Belangrijkste mogelijkheden van SQL Server
 • Installeren van SQL Management studio
 • Belangrijkste nieuwe database technologieën

 

   • Waarom informatiebeleid voor Database en datakwaliteit toepassen?

 

 • Data Visualisation mogelijkheden
 • Data Visualization opties in Power BI
 • Using Data visualisatie tools
 • Belangrijkste mogelijkheden van Power BI
 • Installeren van Power BI
 • Introducing Power BI
 • Data visualisatie mogelijkheden
 • Using MS Power BI & Business Data
 • Sharing the Dashboard
 • Understanding data refresh
 • Using Power BI Desktop
 • Power BI Project / Business Case

 

2.3 Didactische werkvorm, opzet en competenties

 

De module Business Processing & Database Management wordt in vier colleges van 3,5 uur aangeboden en afgesloten met:

 • het schrijven van een groepspaper die een directe link heeft met de praktijk.
 • maken van een schriftelijke toets

 

Elke bijeenkomst bestaat uit een introducerend hoorcollege over de kernproblematiek van het onderwerp dat die keer centraal staat. De meeste colleges eindigen met een ‘topic’ over Processing & Database Management, waarbij een specifiek onderwerp verder wordt uitgediept. Colleges zijn interactief; van de deelnemers verwachten wij dat zij actief meedoen en hun kennis delen met betrekking tot ervaringen met Processing & Database Management  in hun eigen werkomgeving.

 

2.4 Literatuur Power bi Cursus | Inhouse | Klassikaal | Prive | Business Intelligence Training 

 

De module Processing & Database Management  gebruikt state-of-the-art studiemateriaal. Dit materiaal is voornamelijk in het Engels geschreven. Het studiemateriaal is afkomstig van de volgende uitgevers:

 

 • Pearson British multinational publishing Computing & IT textbooks.
 • MK, Morgan Kaufmann textbooks Leading computer science education, en
 • O’Reilly Media – Technology and business training American media
 • McGraw-Hill Education (MHE) American learning science company

 

Voor elke bijeenkomst en college delen zijn presentaties te downloaden via mrdata.learningstone.com. Hier zijn ook de extra artikelen te vinden en verwijzingen naar internetsites, zoals Youtube. Deze stukken zijn allemaal verplichte literatuur.

 

2.5 Beoordelingsformulier

 

Voor de beoordeling wordt het volgende beoordelingsformulier gehanteerd.

 

Beoordelingsformulier
Datum:
Student:
Omschrijving criterium Max.

Score

Score Opmerkingen
Niveau en mate van theoretische

onderbouwing

4  
Analyse en toepassing van theorie 3  
Op concrete (praktijk)situatie
Kwaliteit conclusies
Algehele verzorging/opbouw, stijl/spelling, leesbaarheid en bronvermelding
2
1
 
PAPER 10 (60%; minimaal 5,5)  
   
Schriftelijk examen 10 (40%; minimaal 5,5)    
     
       
Eindcijfer    
   
Algemene opmerkingen PAPER:

 

2.6 Studie overzicht Power bi Cursus | Inhouse | Klassikaal | Prive | Business Intelligence Training 

Elke 365 dagen analyseren wij onze bestaande onderwijsaanbod, indien nodig vullen wij dat aan. Middels flexibele docenten uit de praktijk gaan wij onze kennis overdragen.

M1: ERP for beginners

M2: Performance Management

M3: Business Intelligence Tools

M4: Data Warehousing

M5: Business Intelligence Strategy

M6: Become Business Analyst

M7: Data Visualization

M8: Business Intelligence Competency Center

M9: Scrum Methodology

M10: SEO / SEA Web  Analytics [nieuw]

M11: Internet of Things  [nieuw]

M12: Big Data & Privacy [nieuw]

M13: Big Data & Recht [nieuw]

M14: Sollicitatietraining naar werk.

M15: SQL & Server [nieuw]

M16: SQL & Power BI [nieuw]

3. Versnel je carrière met Mr. Data

Tijdens onze bootcamp leer je de beginselen van software systeem in relatie met de business. Je gaat zelf hard aan de slag met zowel studiemateriaal, relevante praktijkcases en de nieuwste software producten.

3.1 Waarom Mr. Data?

 1. Mix van klassikaal en digitaal onderwijs. Mr. Data zorgt dat jij overal toegang hebt tot onze state of the art e-learning omgeving. Blended learning, hét antwoord in het onderwijs van vandaag de dag. Het kan gedefinieerd worden als een mengvorm van face-to-face onderwijs en online leren (e Learning). Jij kunt zelf kiezen waar je wilt leren (op school, thuis of ergens anders) en wanneer jij wilt leren (onder schooltijd, ’s avonds of in het weekend).
 2. Toegang tot Lynda.com. Dit netwerk is onderdeel van ‘s werelds grootste netwerkorganisatie Linkedin en behoort tot een zeer belangrijk online leerplatform. Je kunt overal online leren, je hoeft je niet te verplaatsen en je leert wanneer het je uit komt.
 3. Toegang tot Online Video Conferencing Service (ZOOM).
  Mr. Data Amsterdam loopt voorop op het gebied van cloud video learning via Zoom. Zoom is een cloud videoconferencing systeem en verenigd eenvoudig online vergaderingen, groep messaging en een software-defined conferentieruimte oplossing in een eenvoudig te gebruiken platform. Deze software biedt de beste video, audio en wireless-screen sharing ervaring in Windows, Mac, Linux en Android systemen.

 

 

 1. Quality & Software / Education Partners Power bi Cursus | Inhouse | Klassikaal | Prive | Business Intelligence Training 
 • Pearson British multinational publishing Computing & IT textbooks, and education company headquartered in London.
 • MK, Morgan Kaufmann textbooks Leading computer science education and technical company that help professionals stay ahead of the curve and inspire future innovation.
 • O’Reilly Media – Technology and business training American media company established by Tim O’Reilly that publishes books and Web sites and produces computer technology topics.
 • McGraw-Hill Education (MHE) American learning science company, including computer, business, scientific, architecture, engineering and technical books and one of the “big three” educational publishers that provides customized educational
 • Sap Press – A global software company and one of the largest vendors of ERP and of other enterprise applications. The headquarter of the company is in Walldorf, Germany
 • Google Analytics – a product (Google’s own) to analyze the statistics of a website and presentate them clear, with purpose to create a clear view for the owner (how many visitors, which sources etc.
 • Google Adwords – an advertising service by Google for business wanting to display ads on Google and its advertising network. It enables businesses to set a budget for advertising and the ad service is largely focused on keywords.
 • WordPress – an online, open source website creation tool written in PHP. Probably the easiest and most powerful blogging and website content management system (CMS) in existence nowadays.

 

3.2 Mr. Data maakt het verschil

3.3 Management Team

Founder Mr Data

ing. Mondy Holten, geboren 05-01-1981 Gonaives te Haiti. Studeerde in 2004 Business Informations Systems Zuyd University. Vervolgens studeerde hij  in 2012 IT Audit aan Erasmus University. Mondy Holten heeft zijn strepen verdiend bij verschillende corporates zoals Atos, CGI, Imperial Tobacco, Nationale Nederlanden en Brunel.

Op dit moment is Mondy Holten, Parttime Docent in Big Data Privacy & Etiek aan Post HBO Inholland. Verder heeft hij meer dan 8 jaar ervaring in de Big Data industrie. Sinds 2008 heeft Mondy Holten ervaring met complexe internationale IT projecten. In deze periode heeft ervaring opgedaan met verschillende IT systemen zoals SAP ERP, SAP Banking & Insurance, SAP Business Objects, Google Adwords, Google Analytics, SQL Server en Tableau.

 

Business HR Partner

Als Landelijke HR manager is MSc. Jolke Roozen verantwoordelijk voor het vaststellen en uitvoeren van het lokale operationele HRM beleid in overeenstemming met het corporate strategisch HRM-beleid. Tevens is hij sparringspartner voor Outplacemant trajecten bij onze klanten. Tevens is hij businesspartner voor het MT-team. Hij rapporteert hiërarchisch aan de algemeen directeur Nederland. Daarnaast geef hij de module ‘sollicitatietraining naar werk’. In die hoedanigheid is hij verantwoordelijk voor het begeleiden van kandidaten naar werk middels:

 • Het geven van soft skills trainingen
 • Het geven van sollicitatietrainingen
 • Coachen van de kandidaten bij hun sollicitaties
 • Organiseren van banenmarkt
 • Organiseren van speed dates tussen kandidaten en bedrijven
 • Begeleiden outplacement trajecten
 • Contacten met werkgevers Klik hier voor meer informatie over de module ‘sollicitatietraining naar werk’.

Msc. Jolke Roozen studeerde in 2013 af in de Arbeids- en Organisatiepsychologie en Training and Development aan de Universiteit van Amsterdam. Hij richtte direct na zijn studie Solliciteer Samen op, waar hij werkzoekende traint en coacht bij hun zoektocht naar een nieuwe baan. Daarnaast is hij oprichter van HR adviesbureau Unfurl. Als docent is Jolke verbonden geweest aan de Universiteit van Amsterdam en de Nyenrode New Business School. Momenteel is hij vakdocent bij de Hogeschool van Amsterdam bij de opleiding Toegepaste Psychologie. Partner Fadi Christian Adamo is als lead gen developer verantwoordelijk voor een deel van onze marketing technische activiteiten. Naast zijn succes in enkele internet concepten zoals Rentfoxx en Poolhere.com versterkt hij ons team voor het aanleveren van geschikte kandidaten.

 

R&D Business Partner

 

Partner Kai Kain Bennink heeft zijn BSc. Technology Management afgesloten aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hierin heeft Kai zich gespecialiseerd in Business Intelligence en Datawarehousing. Zijn afstudeeronderzoek heeft hij mogen doen op de IT afdeling van de Nederlandse Gasunie N.V. Destijds heeft hij zijn thesis over Data management met een 8 afgesloten.

3.4 Onze maatschappelijke bijdrage Power bi Cursus | Inhouse | Klassikaal | Prive | Business Intelligence Training 

Mr. Data Amsterdam Business School draagt bij aan een bekend werkgelegenheidsplan:

 • Minister Asscher “werkgelenheidplan regio Amsterdam”
 • Kansenberoepen volgens het UWV voor BI en data specialisten
 • Voorkom dat je je baan kwijtraakt / van-werk-naar-werk trajecten (caicttalentcenter.nl)
 • European Commission and data industry launch €2.5 billion partnership to master big data
 • Outplacement trajecten
 • Sociaal plan van verschillende opdrachtgevers, waarvan de werknemer begeleid wordt van werk-naar-werk

 

3.5 Welk Probleem lossen wij op met onze opleiding?

 • Toenemende vraag naar Big Data & BI Specialisten
 • Het verminderen van de werkloosheid in Nederland en het verkorten van de uitkeringstermijn van het UWV
 • Preventieve maatregelen voor mensen die dreigen werkloos te worden, deze mensen kunnen wij naast het werk laten omscholen.
 • Betere match tussen vraag en aanbod
 • Mensen in een kansarme situatie perspectief bieden door ze om te scholen naar een kansrijke sector

 

3.6 Praktijkrelevant Business School

Voor ons is het belangrijk dat wat u bij ons leert, relevant is voor de werkzaamheden die u in uw onderneming uitvoert. Omdat onze opleiders de IT-praktijk uit ervaring goed kennen en ook in hun huidige rol op regelmatige basis IT-projecten voor Mr. Data Amsterdam uitvoeren, snappen we goed wat voor u speelt. Met uw praktijkcases kunt u bij ons terecht.

 

4. Faciliteiten

Mr. Data Amsterdam biedt trainingsmodules aan op verschillende niveaus en voor verschillende doelgroepen. Belangrijke redenen om voor Mr. Data Amsterdam te kiezen zijn onder andere:

 1. Individuele training
 2. Flexibele training 24/7/365
 3. Het nieuwste studiemateriaal
 4. Training op uw niveau in uw tempo
 5. Certificering
 6. Restaurant   (24/7/365)
 7. 30 dagen toegang tot E-learning omgeving t.v.w. 150 euro per maand
 8. Koffie, thee, cola en bier

5. Jobs voor BI-consultant Power bi Cursus | Inhouse | Klassikaal | Prive | Business Intelligence Training 

 

http://www.monsterboard.nl/vacatures/zoeken/?q=SAP

Business Intelligence Jobs

1.coolblue, 2.Web Analist (kpn), 3.Business Intelligence Consultant (vodafone), 4.SAP Consultant (Mediq), 5. jr Business Intelligence consultant (Phind) 6. SAP BI Ciber 7. BI Consultant met ERP Kennis (schouw), 8 SAP BI Consultant (conclusion) 9. Business Intelligence Consultant (Blokker) 10. consultant IT (KPMG) 11. jr. Data Consultant (capgemini) 12. SAP Consultant (Ctac) 13. SAP Data Visualisatie Consultant 14. SAP BI Consultant (ordina) 15. Data analist 16. Marketing Data Analyst (vye) 17. Business Analist (Driscoll’s Of Europe) 18. Werk student Data (EY) 19. Data Analist (New media) 20. Business Intelligence Consultant (Bart Vink) 21. Hunkemoller (IT Data scientist 22. Data Analist (AFM) 23. Schuber Philis 24. Data Scientist (Watson / Kruidvat ) 25. Business Analyst (DHL), 26. SAP BI Team lead (booking.com) 27. SAP BI Consultant (Action) 28. Business Intelligence Consultant (menzis)

 

6. Salaris BI Consultant

7. Reviews Mr. Data Amsterdam?

 

Verplichte literatuur

 

 

 • Data Selection (PDF files)

 

Voor deze module is er een selectie gemaakt van verschillende boeken, alle relevante informatie kunt u downloaden via MrData.learningstone.com.

 

 

 • Business Intelligence, International Edition A Managerial Perspective on Analytics

 

Auteur: Ramesh Sharda Dursun Delen Co-auteur: David King Efraim Turban Uitgever: Pearson Education Limited Engelstalig 416 pagina’s Global ed of International ed 9781292004877 april 2014

 

 

 • Bedrijfs informatiesystemen

 

Auteur: Kenneth C. Laudon Jane P. Laudon Uitgever: Pearson Benelux B.V. Nederlandstalig 501 pagina’s 9789043032018 februari 2015

 

Niet verplicht

 

 

 • SAP BusinessObjects BI 4.0

 

Auteur: Cindi Howson Elizabeth Newbould Co-auteur: Clark Duey Uitgever: Mcgraw-Hill Education – Europe Engelstalig 752 pagina’s 3rd Revised edition 9780071773126 december 2000

 

 

8. Contact

 

8.1 Customer Service

 

Voor alle vragen kun je tijdens kantooruren tussen 9:00-18:00 bellen met de Customer Service.

Deze afdeling zal je vragen direct “collecteren” en een “terugbelverzoek” achterlaten.

 

Adres: Weesperstraat 61

1018 VN Amsterdam

 

Telefoon: 040-2668583

Email: info@mr-data.nl

 

Algemene voorwaarden

Mr. Data onderdeel van XADAT.NL maakt gebruik van de ICT~Office voorwaarden. De ICT-Office voorwaarden zijn op 14 januari 2009 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Midden-Nederland onder nummer 30174840. Deze voorwaarden bestaan uit één algemene basismodule en zestien afzonderlijke, specifieke modules. De module ‘Algemeen’ bevat juridische onderwerpen die op iedere transactie van toepassing zijn, zoals betalingsafspraken. In de specifieke modules zijn één of meer producten of diensten uitgewerkt. Alle modules zijn bij onze producten of diensten van toepassing.

 

De module ‘Algemeen’ bevat juridische onderwerpen die op iedere transactie van toepassing zijn, zoals betalingsafspraken. In de specifieke modules zijn één of meer producten of diensten uitgewerkt. Alle modules zijn bij onze producten of diensten van toepassing. Module 1 Licentie voor programmatuur Module 2 Ontwikkeling van programmatuur Module 3 Onderhoud van programmatuur Module 4 Application Service Provision, Software as a Service en Computerservice Module 5 Ontwikkeling en onderhoud van een website Module 6 Webhosting Module 7 Detacheringsdiensten Module 8 Opleidingen en trainingen Module 9 Advisering, consultancy en projectmanagement Module 10 Overige diensten Module 11 Verkoop van IT-, telecommunicatie- en kantoorapparatuur en andere zaken Module 12 Verhuur van IT-, telecommunicatie- en kantoorapparatuur Module 13 Onderhoud van IT-, telecommunicatie- en kantoorapparatuur Module 14 Toegang tot internet Module 15 Telecommunicatiediensten Module 16 Financiering en leasing van ICT

 

Kennis namen Algemene Voorwaarden

Via de volgende wijze kunt u kennis nemen van onze algemene voorwaarden:

 1. Ter hand (art. 6:234 lid 1 sub a BW);
 2. Ter inzage op kantoor Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam (art. 6:234 lid 1 sub b BW);
 3. Elektronisch via http://xadat.nl/wp-content/uploads/2015/11/Algemene-Voorwaarden-ICT-Office-Nederland-XADAT.NL-2017.pdf d. Elektronisch via: http://xadat.nl/terms-and-conditions/ (art. 6:234 lid 1 sub c BW).

 

Print Friendly, PDF & Email
User Avatar

Tanvir