Mr Data Business School | Mr Data Consulting | Mr Data E-Learning | XADAT.NL

omscholen vacatures omscholing volwassenen omscholen test omscholen met baangarantie omscholen op je 40ste omscholing ict omscholing uwv

omscholen vacatures | Omscholen naar ICT in 6  |maanden

MR-Data.nl leidt hoogopgeleiden versneld op tot software engineer / data scientist .

 

omscholen vacatures Omscholen naar ict in 6 maanden is mogelijk bij Mr Data

Terwijl de werkloosheid in Nederland nog steeds fors is, kampt de IT-sector met een tekort. Volgens het UVW zijn vacatures van BI specialisten en big data scientist moeilijk vervulbaar. Daar moest iets aan gedaan worden, dacht Mondy Holten oprichter van  Mr Data University Amsterdam. Dit omscholingtraject is voor academici die graag als ICT’er aan de slag willen. In zes maanden tijd kunnen ze al als software engineer aan de slag. Voorwaarden voor omscholen naar ICT: voldoende intelligentie, volledige beschikbaarheid en een goede intrinsieke motivatie.

Vragen over omscholen naar ict? Bezoek onze website MR-data.nl

Bij Mr-data is het mogelijk iedere maand te starten met het omscholingstraject inmiddels zijn eerste cursisten gestart en zitten in de schoolbanken. SAP Consultant / Software engineer en docent Mondy Holten vertelt waarom omscholen naar ICT zo belangrijk is, hoe het project werkt en wie ervoor in aanmerking komen.  

Hoe noodzakelijk was het om dit omscholingsproject op te zetten?

“Vrij noodzakelijk. Jaarlijks staan er 12.000 IT-vacatures open, terwijl er maar zo’n 5.000 nieuwe ICT’ers afstuderen. Dat zorgt al jaren voor een flink tekort. En met alle ontwikkelingen op het gebied van Big Data en Business Intelligence zal de vraag alleen maar verder toenemen. Daar komt nog bij dat er steeds meer geoutsourcet werk terug naar Nederland komt, omdat de kosten niet meer opwegen tegen de baten en de wijze van softwareontwikkeling op een andere wijze wordt gedaan. Het verschil in vraag en aanbod zal dus eerder toenemen dan afnemen de komende jaren.”

omscholen vacatures | Hoe ziet jullie omscholingstraject eruit?

“Bij MR-Data.nl leiden we op tot Data specialist. Je krijg eerst vijf maanden intensief les in programmeren en als je dat semester goed afrondt, krijg je een arbeidscontract van minimaal zes maanden bij XADAT.NL en dat ook een groot deel van jouw opleidingskosten voor zijn rekening neemt. Tijdens dat half jaar werk je vier dagen bij het bedrijf en zit je nog één in de studie banken bij MR-data.nl. Na die 6 maanden ben je afgestudeerd en kun je bij het bedrijf blijven of elders als software engineer aan de slag.”

Is 6 maanden genoeg om dit vak te leren?

“Wij vinden van wel. Uiteraard ben je dan nog geen senior software engineer, maar je hebt wel de belangrijkste basis gelegd. Je kunt werken met SAP Business Objects en ander Business Intelligence Tools en je kent de moderne IT project management technieken, zoals bijvoorbeeld Agile Scrum. Je kunt echt volwaardig meedraaien in een team.”

In welke taal leren jullie programmeren?

“Wij leren programmeren in SQL, omdat dat een van de lastigere talen is om te leren. Als je dat onder de knie hebt, is het eenvoudiger om over te stappen naar bijvoorbeeld .Net. Die vertaling is niet zo moeilijk te maken, omdat alle concepten in de basis hetzelfde zijn. De woorden zijn vergelijkbaar, alleen de structuur of de syntax is net even anders.”

Omscholen vacatures | Kan iedereen zich zomaar omscholen naar ICT’er?

“Je moet wel al een afgeronde Havo / wo-studie hebben gedaan om in aanmerking te komen voor dit traject. Dat is de minimale instapvoorwaarde. Daarbovenop testen we deelnemers op intelligentie, persoonlijke vaardigheden en intrinsieke motivatie. We willen namelijk wel dat iemand ook echt graag in de ICT wil werken en niet alleen omdat hij of zij nu geen werk heeft of rondkomt met een kleine baan. Er valt dus nog best een hoop af tijdens de aanmeldingsprocedure. Maar we moeten streng zijn, want bedrijven en de overheid investeren wel veel geld in deze cursisten.”

Hoe moet ik die vergoeding zien?

“Een bedrijf dat zich verbindt aan een cursist – dat gaat via een soort speeddatesessie en een sollicitatieprocedure bij het student – betaalt ongeveer de helft van de opleidingskosten, afhankelijk van zijn achtergrond en ervaring: 5000 euro. De andere 5000 euro wordt door het ministerie van SZW betaald. Voor student lijkt het misschien veel geld, maar ze krijgen er wel een nieuwe skills en beter toekomst, stil staan is achter uit gaan. Vergelijk dat maar eens met de kosten voor werving en selectie van deze schaarse doelgroep die vaak veel hoger zijn. Ze betalen sowieso alleen als de cursist zijn eerste semester met goed gevolg aflegt.”

Moet je technisch zijn om te starten?

“Nee, dat hoeft niet. Je moet natuurlijk wel affiniteit hebben met computers. Anders moet je je afvragen of je überhaupt wel in zo’n vakgebied wilt werken. Daarnaast moet je ook wel logisch kunnen denken. Maar daar testen we vooraf ook op.”

Uit welke studierichting komen de mensen die nu meedoen?

“Van alles. Van geschiedenis en archeologie tot econometrie, business studies, communicatie, multimediadesign en celbiologie.”

En wat is hun achtergrond qua carrière?

“Ook dat verschilt. Er zijn mensen die ooit een studie gedaan hebben, maar daar nu geen baan in kunnen vinden. Maar ook pas afgestudeerden, die toch nog een soort kopstudie of een extra specialisatie willen doen. Ook hebben we werknemers die nu wel een baan hebben, maar die onder hun niveau is of te weinig uitdaging biedt.”

omscholen vacatures | Waarom geen 4 jaar HBO opleiding volgen? Wat is het verschil?

“De deelnemers die omscholen naar ICT hebben allemaal al een opleiding afgerond en daar bijvoorbeeld al laten zien dat ze onderzoekend denkvermogen hebben. Dat hoeven ze dus niet meer te leren. Ook andere vakken zoals Nederlands, Engels, wiskunde en bepaalde ICT-vakken hoeven ze niet te doen. De volledige ICT-opleiding is dus zeker een stuk breder, maar met deze verkorte omscholing leer je wel de essentiële zaken om aan de slag te kunnen.”

“En vergeet ook niet dat deze groep heel hard leert in een korte tijd. Ze zitten elke dag acht uur in de schoolbanken, vier maanden lang. Daarna volgt één stagemaand bij de opdrachtgever waar ze zich kunnen verdiepen in de specifieke taal die daar wordt gebruikt om vervolgens zes maanden on the job het werk te leren. Het is gewoon heel hard werken. Maar wel met een serieuze kans op een baan.”

Ook omscholen naar ICT’er?

Wil je meer weten over omscholen naar ICT? Kijk op de website van mr-data.nl  

 

European First  

Private Business School in Big Data

 

Amsterdam

Berlin

London

 

2016-2019

 

Leven Lang Leren

 

Index 

Mr. Data Amsterdam, Business School

 1. Omscholing  BI Consultant Level 2

2.1 Korte beschrijving

2.2 Waarom Mr. Data?

2.3 Mr. Data maakt het verschil

Studie overzicht

2.5 Onze maatschappelijke bijdrage

2.6 Welk Probleem lossen wij op met onze opleiding?

2.7 Werkwijze/stappenplan

2.9 Praktijkrelevant Business School

 1. Omscholing ict / BI Consultant Niveau 1
 2. Jobs voor BI-consultant
 3. Salaris BI Consultant
 4. Reviews Mr. Data Amsterdam?
 5. Trainingsoverzicht omscholing ict / BI Consultant

7.1 ERP Training

7.2 Business Intelligence

7.3 Web Analytics

 1. Leerdoelen Training omscholing ict / BI Consultant

8.1 Leerdoelen

8.2 Mr. Data Amsterdam Framework

 1. About your Trainer

9.1 SAP BI Business Intelligence Experience Overview

 1. Niveau Training
 2. Resultaat van de training

11.1 Lesmethodes (face-to-face, leren op afstand)

Bijlage 2: Waarom omscholen?

Bijlage 3: Waarom geen 4 jarige opleiding volgen?

2016-2019

 

omscholen vacatures| Mr. Data Amsterdam, Business School

Mr. Data Business School. Mix van klassikaal en digitaal onderwijs, ook wel Software as a Service en Computerservice.  Mr. Data zorgt dat jij overal toegang hebt tot onze state of the art e-learning omgeving. Blended learning, hét antwoord in het onderwijs van vandaag de dag. Deze Private IT Business School biedt u  verschillende modules, studievormen opleidingstrajecten, klasikale trainingen, klasikale trainingen begeleiding, omscholingscursussen en advisering voor volwassenen op het gebied van Big Data.

 

Maatschappelijke doel

Het maatschappelijke doel van Mr. Data Amsterdam  is om mensen vanuit een kansarme positie in een kansrijke positie te helpen, in samenwerking met gemeentes, overheden, werknemersbelangen organisaties en ondernemingsraden. Mr. Data Amsterdam heeft als doel om eind 2020, nummer 1, grootste private Business School te zijn van europa op het gebied van Big Data.  Versnel uw carrière met deze omscholing naar ict /BI Consultant en schrijf je in voor onze opleiding.

 

Dienstverlening Mr. Data Amsterdam

 1. Business School
 2. Big Data Consulting
 3. SEO Service

 

Doelgroep Business School

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van Big Data Analytics. Wij geven verschillende opleidingen en cursussen in SAP, Big Data en Business Intelligence. Zo bieden wij verschillende modules aan op onze Business School in verschillende studievormen en verlenen onze consultants hun expertise bij strategische vraagstukken.

 

Locatie

Mr. Data Amsterdam is gevestigd in gebouw Metropool aan de Weesperstraat 61 te Amsterdam. Deze ruime kantoorruimte is verspreid over vijf verdiepingen en voelt erg modern aan. Onze locatie is zeer gemakkelijk te bereiken met het ov (metrostations Waterlooplein en Weesperstraat).

 

2. Omscholing  BI Consultant Level 2

2.1 Korte beschrijving

Versnel je carrière met Mr. Data Amsterdam omscholing naar ict / BI Consultant. In 50 intensieve dagen + 1000 stage uren bij Mr Data.  Leer de beginselen van ERP/ SAP systemen, Business Intelligence en Web Analytics. Je gaat hard aan de slag met zowel studiemateriaal, relevante praktijkcases en de nieuwste software producten.

2.2 Waarom Mr. Data?

 1. MacBook Air in bruikleen. Bij Mr. Data – Business School faciliteren wij jou met een MacBook Air tijdens je studie periode. Door de compactheid en zijn gewicht neem je deze laptop makkelijk met je mee. Groot pluspunt van MacBook Air is ook de batterijduur, die bij normaal gebruik richting de 12 uur gaat. Om die tijd goed te benutten zit er een SSD in, zodat al je programma’s binnen een paar seconden opstarten.
 2. Mix van klassikaal en digitaal onderwijs. Mr. Data zorgt dat jij overal toegang hebt tot onze state of the art e-learning omgeving. Blended learning, hét antwoord in het onderwijs van vandaag de dag. Het kan gedefinieerd worden als een mengvorm van face-to-face onderwijs en online leren (e Learning). Jij kunt zelf kiezen waar je wilt leren (op school, thuis of ergens anders) en wanneer jij wilt leren (onder schooltijd, ’s avonds of in het weekend).
 3. Toegang tot Lynda.com. Dit netwerk is onderdeel van ‘s werelds grootste netwerkorganisatie Linkedin en behoort tot een zeer belangrijk online leerplatform. Je kunt overal online leren, je hoeft je niet te verplaatsen en je leert wanneer het je uit komt.

  4. Toegang tot Online Video Conferencing Service (ZOOM).
  Mr. Data Amsterdam loopt voorop op het gebied van cloud video learning via Zoom. Zoom is een cloud videoconferencing systeem en verenigd eenvoudig online vergaderingen, groep messaging en een software-defined conferentieruimte oplossing in een eenvoudig te gebruiken platform. Deze software biedt de beste video, audio en wireless-screen sharing ervaring in Windows, Mac, Linux en Android systemen.

 

 1. Toegang tot SpeechSchool.tv
  Onze partner Speechschool zorgt ervoor dat u uw skills op het gebied van de Engelse taal en public speaker (speeches geven) verbeterd. Beheersing, uitspraak, grammaticaal, maar ook het vertrouwen opbouwen om te presenteren. Daarnaast is het één van de beste scholen op het gebied van online speech training.

 

 1. omscholen vacatures | Quality & Software / Education Partners
 • Pearson British multinational publishing Computing
 • MK, Morgan Kaufmann textbooks
 • O’Reilly Media – Technology and business training
 • McGraw-Hill Education (MHE) American learning science company
 • Sap Press – A global software company
 • Google Analytics – a product (Google’s own)
 • Google Adwords – an advertising service by Google
 • WordPress – an online, open source website creation tool

2.3 Mr. Data maakt het verschil

omscholen vacatures| Studie overzicht

Elke 365 dagen analyseren wij onze bestaande onderwijsaanbod, indien nodig vullen wij dat aan. Onze opleiding tot BI consultant bestaat uit 11 modules van 40 uur. Middels flexibele docenten uit de praktijk gaan wij onze kennis overdragen.

M1: ERP for beginners

M2: Performance Management

M3: Business Intelligence Tools

M4: Data Warehousing

M5: Business Intelligence Strategy

M6: Become Business Analyst

M7: Data Visualization

M8: Business Intelligence Competency Center

M9: Scrum Methodology

M10: SEO / SEA Web  Analytics [nieuw]

M11: Internet of Things  [nieuw]

M12: Big Data & Privacy [nieuw]

M13: Big Data & Recht [nieuw]

M12: Sollicitatie training naar werk.

 

HR Partner

Als Landelijke HR manager is MSc. Jolke Roozen verantwoordelijk voor het vaststellen en uitvoeren van het lokale operationele HRM beleid in overeenstemming met het corporate strategisch HRM-beleid. Tevens is hij sparringspartner voor Outplacemant trajecten bij onze klanten. Tevens is hij businesspartner voor het MT-team. Hij rapporteert hiërarchisch aan de algemeen directeur Nederland. Daarnaast geef hij de module ‘sollicitatietraining naar werk’. In die hoedanigheid is hij verantwoordelijk voor het begeleiden van kandidaten naar werk middels:

 • Het geven van soft skills trainingen
 • Het geven van sollicitatietrainingen
 • Coachen van de kandidaten bij hun sollicitaties
 • Organiseren van banenmarkt
 • Organiseren van speed dates tussen kandidaten en bedrijven
 • Begeleiden outplacement trajecten
 • Contacten met werkgevers Klik hier voor meer informatie over de module ‘sollicitatietraining naar werk’.

Msc. Jolke Roozen studeerde in 2013 af in de Arbeids- en Organisatiepsychologie en Training and Development aan de Universiteit van Amsterdam. Hij richtte direct na zijn studie Solliciteer Samen op, waar hij werkzoekende traint en coacht bij hun zoektocht naar een nieuwe baan. Daarnaast is hij oprichter van HR adviesbureau Unfurl. Als docent is Jolke verbonden geweest aan de Universiteit van Amsterdam en de Nyenrode New Business School. Momenteel is hij vakdocent bij de Hogeschool van Amsterdam bij de opleiding Toegepaste Psychologie. Partner Fadi Christian Adamo is als lead gen developer verantwoordelijk voor een deel van onze marketing technische activiteiten. Naast zijn succes in enkele internet concepten zoals Rentfoxx en Poolhere.com versterkt hij ons team voor het aanleveren van geschikte kandidaten.

 

R&D Business Partner

 

Partner Kai Kain Bennink heeft zijn BSc. Technology Management afgesloten aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hierin heeft Kai zich gespecialiseerd in Business Intelligence en Datawarehousing. Zijn afstudeeronderzoek heeft hij mogen doen op de IT afdeling van de Nederlandse Gasunie N.V. Destijds heeft hij zijn thesis over Data management met een 8 afgesloten.

2.5 Onze maatschappelijke bijdrage

Mr. Data Amsterdam Business School draagt bij aan een bekend werkgelegenheidsplan:

 • Minister Asscher “werkgelenheidplan regio Amsterdam”
 • Kansenberoepen volgens het UWV voor BI en data specialisten
 • Voorkom dat je je baan kwijtraakt / van-werk-naar-werk trajecten (caicttalentcenter.nl)
 • European Commission and data industry launch €2.5 billion partnership to master big data
 • Outplacement trajecten
 • Sociaal plan van verschillende opdrachtgevers, waarvan de werknemer begeleid wordt van werk-naar-werk

 

2.6 omscholen vacatures | Welk Probleem lossen wij op met onze opleiding?

 • Toenemende vraag naar Big Data & BI Specialisten
 • Het verminderen van de werkloosheid in Nederland en het verkorten van de uitkeringstermijn van het UWV
 • Preventieve maatregelen voor mensen die dreigen werkloos te worden, deze mensen kunnen wij naast het werk laten omscholen.
 • Betere match tussen vraag en aanbod
 • Mensen in een kansarme situatie perspectief bieden door ze om te scholen naar een kansrijke sector

 

2.7 Werkwijze/stappenplan

 • Omscholingstraject
 • Intensieve dag opleiding van 50 dagen
 • 18 weken stage lopen
 • Intensieve begeleiding door arbeidsdeskundige door: sollicitatietraining, begeleiding, speed daten en sollicitatietraining
 • Avondopleiding voor mensen die “dreigen” werkloos te worden
 • Zaterdag opleiding voor mensen die “dreigen” werkloos te worden

 

 

2.9 Praktijkrelevant Business School

Voor ons is het belangrijk dat wat u bij ons leert, relevant is voor de werkzaamheden die u in uw onderneming uitvoert. Omdat onze opleiders de IT-praktijk uit ervaring goed kennen en ook in hun huidige rol op regelmatige basis IT-projecten voor Mr. Data Amsterdam uitvoeren, snappen we goed wat voor u speelt. Met uw praktijkcases kunt u bij ons terecht.

 

3. Omscholing ict / BI Consultant Niveau 1

2.1 Mr. Data Amsterdam Business School  Big Data & Consulting

Mr. Data Amsterdam biedt trainingsmodules aan op verschillende niveaus en voor verschillende doelgroepen. Belangrijke redenen om voor Mr. Data Amsterdam te kiezen zijn onder andere:

 1. Individuele training
 2. Flexibile training 24/7/365
 3. Het nieuwste studiemateriaal
 4. Training op uw niveau in uw tempo
 5. Certificering
 6. Restaurant   (24/7/365)

4. omscholen vacatures | Jobs voor BI-consultant

 

http://www.monsterboard.nl/vacatures/zoeken/?q=SAP

Business Intelligence Jobs

1.coolblue, 2.Web Analist (kpn), 3.Business Intelligence Consultant (vodafone), 4.SAP Consultant (Mediq), 5. jr Business Intelligence consultant (Phind) 6. SAP BI Ciber 7. BI Consultant met ERP Kennis (schouw), 8 SAP BI Consultant (conclusion) 9. Business Intelligence Consultant (Blokker) 10. consultant IT (KPMG) 11. jr. Data Consultant (capgemini) 12. SAP Consultant (Ctac) 13. SAP Data Visualisatie Consultant 14. SAP BI Consultant (ordina) 15. Data analist 16. Marketing Data Analyst (vye) 17. Business Analist (Driscoll’s Of Europe) 18. Werk student Data (EY) 19. Data Analist (New media) 20. Business Intelligence Consultant (Bart Vink) 21. Hunkemoller (IT Data scientist 22. Data Analist (AFM) 23. Schuber Philis 24. Data Scientist (Watson / Kruidvat ) 25. Business Analyst (DHL), 26. SAP BI Team lead (booking.com) 27. SAP BI Consultant (Action) 28. Business Intelligence Consultant (menzis)

 

5. Salaris BI Consultant

6. Reviews Mr. Data Amsterdam?

7. Trainingsoverzicht omscholing ict / BI Consultant

 

Dit document bevat algemene informatie over Omscholing to consultant en de trainingsmodule welke te volgen is via de MR-Data Business School in Big Data. Het Omscholingstraject tot BI consultant level 1 bevat 3 modules welke hier kort aan bod zullen komen.

 

Heeft u vragen dan kunt u deze stellen aan een van de trainingscoordinatoren van Mr. Data Amsterdam. Huiswerk wordt gepubliceerd in onze web trainingsomgeving.

7.1 ERP Training

In deze module leer je alles over ERP systemen waarbij de nadruk ligt op marktleider SAP. Door middel van literatuur en praktijkcases leer je alle onderdelen van het programma kennen en leer je hoe data in een grote onderneming tot stand komen.In de Mr. Data Amsterdam web leeromgeving maak je relevante thuiswerkopdrachten en presentaties.

 

7.2 Business Intelligence

 

BI training staat in het teken van het verwerken van data tot bruikbare management informatie. Data Visualisatie neemt daarin een belangrijke plaats in. Je gaat je verdiepen in software programma’s als Tableau, Qlik en SAS Visual Analytics. Andere onderwerpen die we gaan behandelen zijn data warehousing, ETL, data mining en management dashboards

 

7.3 Web Analytics

De laatste Mr. Data Amsterdam omscholings module bestaat uit Web Analytics. Leer hoe je een website kan verbeteren.We maken een analyse van de technische prestaties van een website. Een ander belangrijk onderwerp zal Search Engine Optimization zijn. Programma’s welke aan bod komen zijn onder andere Google Analytics, Adwords, Hotjar en Leadpage.

 

8. Leerdoelen Training omscholing ict / BI Consultant

8.1 Leerdoelen

 

 • Wat is een ERP Systeem?
 • Hoe gebruik in BI tools?
 • Wat is een BI strategy?
 • Wat zijn Dashboards?
 • Wat is Data Mining?
 • Werken met SCRUM
 • Hoe werkt een SAP systeem?
 • Hoe werk ik met Tableau?
 • Hoe kan ik een Website verbeteren?
 • Hoe kan ik een website beter gevonden laten worden?

 

8.2 Mr. Data Amsterdam Framework

Mr. Data Amsterdam framework is een verzameling van onder andere tools, templates en applicatiecomponenten die de realisatie van een effectieve DATA oplossing.

 

9. About your Trainer    

 

Mr. Mondy Holten (05-01-1981)

 

Client focus BI Consultant, with 8+ years experience with SAP and Business Intelligence systems.

Business Information System background, Freelance SAP BI Consultant. Strong technical skill. This BI Developer Contractor whose main experience lies within translation of business requirements to ERP, DHW, ETL, SAP BI and risk reports. He has also hands-one experience with designing, building and or managing BI transformation projects to Business Objects 4, within Financial Industry,  and HR Risk Reports.

 

9.1 SAP BI Business Intelligence Experience Overview

 • Since 2008 experience as a SAP BI Business Intelligence Consultant
 • Good knowledge of SAP ECC 6 r/3 and data migration concepts
 • Experience with SAP BW processes,   Data Ware House Management (dwh), Extracting, Transfer and Loading (ETL) data from different sources systems, Data Quality Management, SAP BW Testing EDW, ETL Tools such as SAP BW and SAP BODS.
 • RDBS / Database (DB): Oracle, SQL Server, MS Acces, Business Objects Data Services
 • Analyzing information, project management, full cycle project implementation
 • Functional design, technical design, Testing, Use manuals, user training
 • BI Platform SAP Netweaver with BW : Data Modeling, DBconnect, Data flows, process chains, Master data
 • Experience to guide & Lead various projects teams on Offshore BI implementation
 • Analyzing of ABAP development statements
 • Knowledges of Web Intelligence, universe design, Information Design Tool, design studio

 

10. Niveau Training

Voor de training van mensen met verschillende banen en verschillende niveaus van kennis en vaardigheden gebruiken we het  ‘International Qualification Framework’. Via deze manier heeft iedereen de kans om zijn/haar gewenste niveau te bereiken. Het geeft u de kans om op een flexibele manier te studeren. We houden rekening met uw werksituatie, persoonlijke omstandigheden en de basiskennis van Functioneel Beheer.. In onderstaand model kunt u de niveaus zien waarin we bij Mr. Data Amsterdam onderscheid maken.

 

Levels Name Focus
Level 1 Awareness – Understanding concepts

– Learning by reading

– Learning by watching  

– Learning by writing

Level 2 Principles – Learning by doing

– Learning by Using software system

– Learning by sharing

– Learning by Testing theory

Level 3 Intermediate – Learning by using work Experience

– Learning by using theory + Sharing knowledge

Level 4 Academic – Learning by using work Experience

– Learning by using theory

– Sharing knowledge

 

11. Resultaat van de training

Wanneer u de omscholing training met succes hebt afgerond ontvangt u het officiële Mr. Data Amsterdam certificaat tot BI consultant.

11.1 Lesmethodes (face-to-face, leren op afstand)

Bij Mr. Data Amsterdam houden we van een interactieve lesmethode. Opdrachten, lesmateriaal en videomateriaal is allemaal te vinden in de gloednieuwe web studieomgeving. Daarnaast ontvangt u ook gewone readers met relevante lesstof met betrekking tot Business Intelligence en Web Analytics.De inhoud van de readers wordt getest intoetsen. Daarnaast wordt er gewerkt aan het maken van cases, presentaties en andere opdrachten. Ook hier vindt een beoordeling van plaats.

 

Bijlage 2: Waarom omscholen?

Verkorten of voorkomen van uitkeringen periode UWV voor mensen die geconfronteerd worden met dreiging tot ontslag

 

 1. Korte doorlooptijd van dreiging tot uitkering naar werk, zoals:
  1. ING Bank 1400 ontslagen de komen 2 jaar
  2. Ontslagen van V&D
  3. Ballast Nedam Sociaal plan Ballast Nedam 2016
  4. ING Bank Sociaal plan ING 2016-2017
  5. Makro Sociaal plan Makro 2016-2017-2018
  6. De Staatloterij Sociaal plan De Staatsloterij/ Lotto 2016
  7. Vivat VSociaal plan Vivat 2016 (eindigt 31 december 2016)
  8. ABN Amro Sociaal plan
  9. RBS
  10. Achmea
  11. NN / Delta Lloyd

Bijlage 3: Waarom geen 4 jarige opleiding volgen?

 

 • Most  Universities don’t teach their students up-to-date study material
  • Old study techniques and methodics
  • Old study material, universities changes their training every 1460 days
 • Degree of students do not match the needs of employers
 • 4 years universities can not follow the fast changes in technology. Mr. Data Amsterdam provide a two month training inhouse and 10 months on the job.

 

 

 

Big Data vragen

 

1 // Is vier jaar studeren van deze tijd? Moet het huidige onderwijs systeem op de schop door snel veranderende technology?

. Mismatch tussen onderwijs en werkveld is dan echt een “feit”. Is het huidige studie landschap en systeem wel nog van deze tijd?

http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2159337-vijftien-jaar-hetzelfde-werk-is-niet-meer-van-deze-tijd.html

https://www.randstad.nl/werkgevers/kenniscentrum/duurzaamheid/impact-technologie-op-arbeidsmarkt

https://forum.ns.nl/off-topic-32/verdwijnt-beroep-machinist-komen-zelf-rijdende-treinen-binnen-10-jaar-9760

https://www.analyticstoday.nl/blog/ns-benut-big-data-en-analytics-voor-innovatie/

http://www.distrifood.nl/formules/nieuws/2016/6/albert-heijn-klant-mist-caissiere-niet-10197689

http://www.rtlnieuws.nl/economie/meer-werk-met-minder-mensen-dit-is-waarom-personeel-klm-wil-staken

 

2 // Is de Bankier van morgen een Big Data specialist?

http://nos.nl/nieuwsuur/video/2076105-de-bankier-van-de-toekomst-is-een-it-nerd.html

 

3 // Is de Advocaat van morgen een Big Data specialist ?

https://www.recht.nl/nieuws/privacyrecht/115905/big-data-fundamentele-rechten-in-een-veranderende-wereld/

https://www.security.nl/posting/442231/Onderzoeker%3A+privacywetgeving+niet+opgewassen+tegen+Big+Data

 

4 // Is het internationaal fiscaal wetgeving klaar voor digital nomad? Waar moet deze persoon belasting betalen?

http://nos.nl/op3/artikel/2036449-laptopje-open-en-gaan-werken-als-digitale-nomade.html

 

5 // Accepteren we in europa dat klantdata gegevens via Amerika verkocht kunnen worden?

http://nos.nl/artikel/2165518-congres-providers-vs-mogen-internetgedrag-van-klant-verkopen.html

6 // Volgen wij “vandaag” een opleiding waar morgen geen banen voor zijn? (En wie) Is daar iemand verantwoordelijk voor?

https://fd.nl/economie-politiek/1167212/bijna-300-000-studenten-opgeleid-voor-werk-dat-verdwijnt

https://fd.nl/economie-politiek/1147227/nieuwkomers-verslaan-banken

 

7 // Mogen Nederlandse financiële dienstverleners en verzekeraars haar IT afdeling buiten europa hebben? Wat nu gebeurd, zoals ABN, Rabo, NN. In Amerika is het toegestaan klantgegevens te verkopen aan derden, komt in conflict met privacywetgeving in Nederland?

http://www.nu.nl/weekend/3939711/banken-20-jaar-het-worden-it-fabrieken.html

http://www.rtvnoord.nl/nieuws/144626/ABN-Amro-sluit-kantoor-in-Stad-60-arbeidsplaatsen-op-de-tocht

 

8// Mag een verhuurder digitaal toegangspas / deur blokkeren van een ondernemer, zodat deze ondernemers geen toegang heeft tot zijn gehuurde werkplek?

 

 

Weesperstraat 61-105

1018 VN Amsterdam

info@mr-data.nl

Print Friendly, PDF & Email
User Avatar

Tanvir