Mr Data Business School | Mr Data Consulting | Mr Data E-Learning | XADAT.NL

Horeca-uitzendbureau Mise en Place failliet, duizenden studenten zijn bijbaan kwijt. banen,medewerkers komen op straat te staan, ontslagen, banen, ontslagen corona, ontslagvergoeding, 2020, 2021, ontslagen Nederland corona, rechten bij ontslag, ontslag met wederzijds goedvinden, transitievergoeding

Horeca uitzendbureau Mise en Place vraagt faillissement aan

restaurant4302

Horeca uitzendbureau Mise en Place vraagt faillissement aan

Horeca-uitzendbureau Mise en Place heeft vandaag faillissement aangevraagd. Het bedrijf leverde 25 jaar lang kwalitatieve medewerkers aan horecabedrijven.

Sinds de uitbraak van het coronavirus heeft het bedrijf dag en nacht gewerkt om te kijken waar ze hun studenten nog in de markt konden plaatsen. ‘Echter,  Mise en Place leeft nu eenmaal van plekken waar veel mensen bij elkaar komen’, aldus de oprichters van het bedrijf, ceo Charles van Goch en Hubert Ummels, managing director. ‘Na het betalen van alle studenten hebben we vandaag het faillissement van Mise en Place. We gaan ons nu focussen op de bedrijven die we nog hebben om die door de crisis te loodsen. Met pijn in ons hart hebben we deze beslissing moeten nemen’, aldus Van Goch.

Print Friendly, PDF & Email
User Avatar

Tanvir