Mr Data Business School | Mr Data Consulting | Mr Data E-Learning | XADAT.NL

crm & erp system training certification ict opleiding hbo mbo 2018 Amsterdam

Per 01-09-2018 is er een gloednieuwe klassikale crm & erp system training certification beschikbaar.  Schrijf je nu in bij MrData en ontvang 14 dagen onbeperkt toegang tot mrdata e-learning t.w.v. 10.000 euro. In iedere organisatie spelen IT (cloud) software, zoals ERP en CRM een belangrijke rol bij het verbeteren van het operationele en strategische besluitvorming. Deze toepassingen behoren tot enterprise system, supply-chain-management systemen en customer-relationship-management systemen.

7 zekerheden ERP system training certification

 

  1. Flexibel klassikaal kleinschalig en persoonlijk onderwijs ondersteund met video, e-learning t.w.v.: 10.000,- euro. De student neemt zijn eigen laptop* mee.
  2. De 5 grootste fouten bij het aanschaffen van een ERP-systeem
  3. Waarom internationale en mkb organisaties investeren in ERP software om de prestatie van een organisatie te verbeteren middels ERP en CRM software?
  4. Hoe kunnen e-commerce bedrijven profiteren van CRM en ERP software?
  5. Stappenplan voor succesvol selectie- en implementatietraject voor ERP / CRM software, waarbij er rekening wordt gehouden met GOKRIT aspecten, zoals Geld, Organisatie, Kwaliteit, Risico’s, Informatie en Tijd.
  6. Hoe kunnen bedrijven middels business intelligence & data analytics beter profiteren van haar CRM en ERP software?
  7. Elke deelnemer ontvangt ERP System Training Certification van Mr Data

 

Wat is een CRM- & ERP system?

CRM staat voor Customer Relation Management. Vanaf het initiatief tot (online) verkoop proces of dienstverlening tot facturatie speelt CRM een belangrijke rol.

 

ERP staat voor Enterprise Resource Planning.  

Vanaf (inkoop/ verkoop) order, facturatie tot levering/ fabriceren van een dienst / product speelt ERP een belangrijke rol.

 

Business Process Management & ERP systemen

Bedrijfsprocessen omvatten alle activiteiten die nodig zijn om een product of dienst te produceren of leveren. Deze activiteiten worden ondersteund met materialen, informatie en kennis, die tussen de partijen aan dit proces onderling worden uitgewisseld. Bedrijfsprocessen hebben ook betrekking op de unieke manieren waarop organisaties werken. Meer informatie over erp system training certification? info@mr-data.nl

 

Schrijf je in voor een succesvolle Enterprise resource Planning (ERP) cursus.

Bel Mr Data Amsterdam voor de: ERP – Training / Enterprise Resource Planning. De module is waardevol voor mensen die nu en in de toekomst willen werken of te maken krijgen met ERP systemen.  En voor bedrijven die zich nog oriënteren op een ERP-pakket of zich reeds in de selectiefase bevinden. U leert de belangrijkste functionaliteiten van een ERP systeem. Na het afronden van de module ERP voor beginners bent u in staat de belangrijkste functionaliteiten van een ERP systeem te begrijpen.

Het implementeren van een ERP-pakket vereist een grote inspanning van uw organisatie en een optimale samenwerking met de betrokken leverancier(s) en system integrators. In de praktijk blijkt dat het succes van ERP-software nauw samenhangt met een goede afstemming van het gekozen pakket op de eigen specifieke wensen. De oorzaken voor het falen van ERP-implementaties liggen vaak in een gebrekkig projectmanagement, communicatiestoornissen, onbekendheid met de complexiteit van ERP en het ontbreken van doelstellingen. Meer informatie over erp system training certification? Mail: info@mr-data.nl

Meer over ERP systems

Gewoonlijk worden organisaties gevormd doordat ze “organisch” en kleinere bedrijven overnemen. Daardoor hebben veel grote organisaties een verzameling verschillende systemen in gebruik, de meeste al wat ouder. Het blijkt een hele grote uitdaging te zijn om deze met elkaar te laten “communiceren” en samenwerken als 1 groot systeem.

Een van de oplossingen is het implementeren van ondernemingsbrede informatiesystemen die functiegebieden overstijgen, gericht zijn op het uitvoeren van bedrijfsprocessen binnen de gehele onderneming en alle managementniveaus bestrijken.

Flexibel klassikaal studeren

— Dag opleiding

— Avondopleiding

— Zaterdag opleiding

— Incompany

 

Sessie I

— Enterprise Resource Planning: introductie

— Optimalisatie van bedrijfsprocessen via de selectie en implementatie van een ERP-pakket

— Verschillende types ERP-pakketten

— Positionering van enkele belangrijke spelers op de markt van ERP-pakketten

Sessie 2

— ERP Software selection

— Randvoorwaarden voor een succesvol selectieproject

— Projectorganisatie

— Vaststellen van de shortlist van standaard ERP-pakketten

— Uitvoeren van de pakketselectie

— Doorlooptijd van een selectieproject

Sessie 3

— Implementatie van een ERP-pakket

— Functioneel ontwerp

— Fases in een implementatieproject

— Bemanning van een selectie- of implementatieproject

Inbegrepen

— Studie materiaal

— Onbeperkt koffie / thee

— Lunch

Alternatieve voor een Enterprise Resource Planning cursus:

M1: ERP for beginners

M2: Performance Management

M3: Business Intelligence Tools

M4: Data Warehousing

M5: Business Intelligence Strategy

M6: BI / Business Analyst

M7: Data Visualization

M8 Scrum Methdology

M9: BI Competency Center

M10: Mobile Analytics

M11: SAP Business Objects

M12: Tableau

Over Mr Data Amsterdam

XADAT Big Data University biedt u opleidingen, trainingen, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van uw performance en die van collega’s in uw onderneming. Wij zijn experts in Analyzing Data Analytics Technology.

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van Big Data Analytics. Samen met gecertificeerde data analytics experts uit de praktijk geven wij verschillende opleidingen en cursussen in Business Intelligence trainingen. Zo bieden wij verschillende modules aan op onze Big Data University in verschillende studievormen en verlenen onze consultants hun expertise bij strategische vraagstukken. Meer informatie over erp system training certification ? Mail: info@mr-data.nl

 

Praktijkrelevant opleiden

Voor ons is het belangrijk dat wat u bij ons leert, relevant is voor de werkzaamheden die u in uw onderneming uitvoert. Omdat onze opleiders de IT-praktijk uit ervaring goed kennen en ook in hun huidige rol op regelmatige basis IT-projecten voor XADAT uitvoeren, snappen we goed wat voor u speelt. Met uw praktijkcases kunt u bij ons terecht.

 

Boven verwachting

Om boven verwachting te kunnen presteren, willen we een goed beeld hebben van wat u van ons verwacht. Daarom besteden we vooraf aandacht aan het peilen van de wensen waarmee u naar ons bent toegekomen.

We streven er naar deze verwachtingen te overtreffen. Daarom houden we steeds in de gaten of u tevreden bent, sturen waar nodig bij en bespreken na afloop met u of wij uw verwachting inderdaad hebben overtroffen. Uw commentaar dient als input om het de volgende keer nóg beter te doen.

 

Verder helpen

U en wij zijn ermee gebaat, dat we u daadwerkelijk verder helpen. Wij willen kortom dat u na een opleiding beter functioneert. Daarom investeren we in een langdurige relatie met u. Regelmatig horen we terug dat we ons doel daadwerkelijk bereiken.

Passie

Passie kunt u bij ons herkennen in gedrevenheid, betrokkenheid, kwaliteit drang en de wil om constant mee te blijven veranderen met de vraag van onze klanten. Concreet vindt u onze passie het meest terug in het vakmanschap dat we u bieden als gesprekspartner en opleider in het ICT-vakgebied.

Relevante onderwerpen:

erp training material, erp training meaning, erp training courses, erp training fees,
erp system training certification, erp training plan, erp training tools, what is erp

 

Print Friendly, PDF & Email
User Avatar

Tanvir