Mr Data Business School | Mr Data Consulting | Mr Data E-Learning | XADAT.NL

Business Intelligence Consultant ASR Vastgoed

Als Business Intelligence Consultant ben je de inhoudelijke deskundige die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van business intelligence ten behoeve van a.s.r. Real Estate. Het is jouw belangrijke taak om samen met de andere teamleden en de business partners gevraagde ontwikkelingen en incidentele beheerwerkzaamheden uit te voeren. Het snel begrijpen van de functionele vraag, het achterhalen van de werkelijke behoefte en het kritisch kunnen beoordelen van de waarden is van cruciaal belang in deze rol.

Dit ga je doen als Business Intelligence Consultant a.s.r. Real Estate

 • Je ontwikkelt views/ universes (modelleren), rapporten middels BI-tooling
 • Je vertaalt de businessvraag naar BI-producten
 • Je zorgt voor de continuïteit en de beschikbaarheid van de BI-producten en oplossingen i.s.m. de ICT leverancier
 • Je doet proactief voorstellen ter verbetering van de BI-processen en applicaties
 • Je voert kwaliteit checks uit op de data

Je bent de perfecte match, want je hebt

 • minimaal hbo werk- en denkniveau
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring met BI
 • kennis van ETL en reporting
 • kennis van datamodellering, data uniformiteit
 • ervaring in één of meer van de systemen: SAP BusinessObjects, SAP HANA, SAP Data Services is een pré
 • enige vastgoedkennis

Hier ga je werken
Als medewerker van de Serviceketen ICT werk je dedicated in het (virtuele) BI-team van a.s.r. Real Estate. Met 4 collega’s werk je samen volgens een agile aanpak waardoor stap voor stap business intelligence zich tot een onmisbaar instrument door ontwikkelt. Dit betekent voor jou dat je multidisciplinair zult werken: van business analyse tot en met modelleren.

Wat bieden we je?
Werken voor a.s.r. betekent werken in een inspirerende en uitdagende werkomgeving. In een informele sfeer, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en met vriendelijke, hulpvaardige collega´s. We bieden je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris (afhankelijk van ervaring bruto €3.058,- tot € 4.369,- op basis van 38 uur per week), een collectieve pensioenregeling, een vaste 13e maand en een ruim budget voor opleiding en ontwikkeling. We werken tijd- en plaatsonafhankelijk: vanuit ons prachtige duurzame kantoor in Utrecht en vanuit huis. Zo kunnen we onze klant optimaal servicen, ons werk efficiënt doen en creëren we een goede balans tussen werk en thuis.

Reageer!
Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer’. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Heert-Jan Dokter (recruiter), telefoon: 06 – 22 65 59 78.

Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure vragen wij je een persoonlijkheidsvragenlijst en capaciteitentest in te vullen. Alle informatie hierover ontvang je van de recruiter.

Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om de eed of belofte af te leggen. Hiermee committeer je je aan onze gedragsregels. Medewerkers in de financiële sector zijn verplicht om vanaf 1 april 2015 een eed of belofte af te leggen.

Wij zijn a.s.r., de nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. We zijn bekend van de merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta. Bij a.s.r. werken ongeveer 3400 medewerkers en met een omzet van € 4 miljard behoren we tot de grootste verzekeraars van Nederland. Sinds 10 juni 2016 staan wij genoteerd aan Euronext Amsterdam. Dagelijks werken wij bij a.s.r. samen aan een belangrijk doel: de verzekeringsbranche beter te maken. Wij willen een verzekeraar zijn, waar klanten op kunnen vertrouwen en klantbelang staat bij ons centraal. Wij werken met respect voor onze omgeving en proberen zoveel mogelijk het goede te doen. Dat doen we met medewerkers die verantwoordelijkheid nemen, ondernemerschap tonen en willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

 

Print Friendly, PDF & Email
User Avatar

Tanvir